Tehnologie

Seriile Galaxy S22 și S21 vor primi și ele noile funcții AI: Când se lansează pe dispozitivele Samsung

Samsung anunță că dispozitivele sale mai vechi din seriile Galaxy S22 și S21 vor beneficia de noile funcționalități avansate de inteligență artificială (AI), în cadrul unei actualizări planificate pentru începutul lunii mai.

Galaxy S22 și S21, noi funcții AI, în curând

Conform unui post pe un forum oficial din Coreea, actualizarea One UI 6.1 va aduce funcții Galaxy AI nu doar pentru seria Galaxy S22, ci și pentru întreaga linie de flagship-uri din 2022 și 2021.

Extinderea acestei actualizări vine după declarații recente ale companiei, care au indicat că mai multe dispozitive vor primi în curând funcții Galaxy AI. Cu toate acestea, nu toate funcțiile vor fi disponibile pentru fiecare dispozitiv, modelele din 2022 urmând să primească funcții AI la nivelul Galaxy S23 FE.

Printre dispozitivele care vor beneficia de aceste actualizări se numără Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 și Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra.

De asemenea, modelele lansate în 2021, inclusiv seria Galaxy S21 și modelele pliabile din acel an, vor primi funcții selectate Galaxy AI, precum „Circle to Search” și „Magic Rewrite”. Această decizie marchează un pas important pentru Samsung în eforturile sale de a oferi tehnologii de vârf și pe dispozitivele mai vechi, oferind utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de inovațiile software recente, fără a fi necesară actualizarea anuală a dispozitivelor.

Galaxy AI

Samsung AI reprezintă o suită de tehnologii de inteligență artificială dezvoltate de Samsung pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe dispozitivele lor. Aceste tehnologii acoperă o gamă largă de funcționalități, de la recunoașterea facială și vocală până la optimizarea bateriei și îmbunătățirea calității fotografiilor.

Cu ajutorul algoritmilor AI avansați, dispozitivele Samsung pot înțelege și anticipa obiceiurile și preferințele utilizatorilor, oferind astfel recomandări mai precise și personalizate. De asemenea, Samsung AI este utilizat pentru a îmbunătăți funcționalitatea dispozitivelor smart home și pentru a crea o experiență integrată și fluentă între diferitele produse Samsung. Prin integrarea tehnologiei AI în dispozitivele lor, Samsung urmărește să ofere o experiență mai inteligentă și mai convenabilă utilizatorilor săi.

Samsung AI este o componentă esențială a ecosistemului tehnologic al companiei, oferind o serie de funcționalități avansate pentru utilizatorii dispozitivelor Samsung. Prin intermediul tehnologiilor AI, precum Bixby, Samsung își propune să simplifice viața utilizatorilor, permitându-le să interacționeze cu dispozitivele lor folosind comenzi vocale intuitive și să primească răspunsuri rapide și precise la întrebările lor.

De asemenea, Samsung AI este integrat în camerele foto ale dispozitivelor Samsung pentru a îmbunătăți performanța fotografică, recunoașterea scenelor și optimizarea setărilor de imagine. În plus, tehnologia Samsung AI este utilizată și în domenii precum sănătatea și fitness-ul, oferind utilizatorilor informații detaliate despre activitățile lor fizice și sugestii pentru îmbunătățirea stării de sănătate. Prin inovația continuă și dezvoltarea constantă a tehnologiei AI, Samsung își propune să ofere o experiență digitală mai inteligentă și mai conectată pentru utilizatorii săi.