Tehnologie

Noutatea de la WhatsApp care te va enerva. Cum vrea să te convingă să vorbești cu toată lumea din listă

WhatsApp este unul dintre cele mai bune servicii de mesagerie criptate în 2024, și din motive întemeiate.

Nu numai că beneficiezi de confidențialitate în ceea ce privește criptarea chat-urilor de la un capăt la altul, dar brandul este în mod constant în mișcare, aducând noi actualizări care livrează funcții noi și utile.

Acum câteva zile a fost anunțată funcția de confidențialitate a linkului care se lansează pentru unii utilizatori beta, și acum, cu cea mai recentă actualizare a versiunii 2.24.9.5, se pare că aplicația introduce o nouă modalitate pentru utilizatorii să interacționeze între ei.

Comunitățile WhatsApp

Noua caracteristică, numită contacte sugerate, a fost observată de către WABetaInfo, și va încerca să conecteze acei utilizatori care nu au comunicat între ei.

Va exista o listă separată pe WhatsApp care va sugera noi persoane cu care să vorbești și care provin din propria listă de contacte a utilizatorului.

Desigur, totul pare foarte fluid, cel mai important, nu va perturba ordinea conversațiilor și chat-urilor actuale deja avute.

În forma sa actuală, pare că aplicația va sugera interacțiunea cu contactele cu care nu s-a interacționat niciodată. Enervant, nu?

Site-ul raportează că această caracteristică va apărea și pentru utilizatorii WhatsApp care folosesc aplicația pentru prima dată, cu scopul de a genera noi conversații.

În cea mai mare parte, acest lucru ar trebui să reprezinte o actualizare inofensivă pentru majoritatea utilizatorilor, iar în cel mai bun caz, ar putea stârni niște conversații excelente cu persoane de care ai uitat.

Momentan, versiunea este doar în beta

Așa cum s-a menționat anterior, această funcție este disponibilă doar în versiunea beta pentru utilizatorii Android momentan, dar ar trebui să fie lansată pentru mai mulți oameni pe măsură ce timpul se va scurge.

Desigur, dacă nu ai folosit niciodată WhatsApp, este o oportunitate bună să îl încerci, deoarece vei putea comunica ușor cu oameni din întreaga lume folosind chat-uri, apeluri și video.

Și dacă vrei să experimentezi deopotrivă versiunea beta, poți întotdeauna să te înscrii și să optezi pentru a experimenta funcțiile mai devreme.