Tehnologie

Apple Music îți arată ce obiceiuri muzicale ai avut anul acesta. Replay 2023 „vorbește” despre tine

Dezvăluirea experienţei muzicale complete, de la finalul anului 2023, pentru Apple Music, a sosit în viețile noastre și este mai personalizată ca oricând.

Vezi și: Cele mai bune servicii de streaming muzical în 2023: Spotify, la concurență cu YouTube Music, Apple Music

Cum funcționează Replay 2023

Deşi anumite elemente ale recapitulării personalizate sunt disponibile pe tot parcursul anului, inclusiv o listă de redare actualizată în mod constant, compania îşi îmbunătăţeşte interfaţa web în această perioadă a anului pentru a oferi o prezentare mai elegantă, pe măsură ce reflectezi asupra obiceiurilor tale de ascultare din 2023.

Apple Music a anunţat, de asemenea, Artistul Anului, aceasta fiind Taylor Swift, dar şi alegerile de top ale abonaţilor în diverse categorii.

Dacă ai ascultat muzică pe Apple Music în acest an, poţi merge pe site-ul Replay 2023 al serviciului şi te poţi autentifica în contul tău pentru a vedea o sinteză a muzicii pe care ai savurat-o în ultimele 12 luni. Lista include cei mai ascultaţi artişti, piese, albume, genuri, liste de redare şi posturi.

Vezi și: Schimbare „la față” pentru Apple Music: cu ce vine nou aplicația, cum te ajută

Apple Music îți arată cine a avut succes anul acesta

Artistul anului pe platformă a avut 65 de piese care au ajuns în Top 100 Global Daily, mai mult decât oricare alt artist.

Iconul pop a fost, de asemenea, cel mai ascultat artist pe platformă în 2023, stabilind un record pentru cei mai mulţi ascultători, într-un singur an.

Între timp, piesa Last Night, a lui Morgan Wallen, a ocupat primul loc în Topul Melodiilor de top ale anului 2023: Global de pe Apple Music.

A fost prima melodie country care a condus acest clasament de patru ani, de la Old Town Road. Last Night a avut cele mai multe zile pe locul întâi în topul Global Daily Top 100 al serviciului.

Între timp, Idol, de la duo-ul J-Pop Yoasobi, a fost cea mai populară melodie de karaoke folosind funcţia Sing de pe Apple Music şi a ajuns şi pe locul şapte în clasamentul de top al melodiilor din finalul anului, alături de melodia J-Pop Subtitle, de la Official Hige Dandism.

Muzica mexicană a avut, de asemenea, succes, cu patru piese în topul mondial al melodiilor. Acestea includ Ella Baila Sola, de la Peso Pluma şi Eslabon Armado, PRC, de la Peso Pluma şi Natanael Cano şi Bebe Dame, de la Fuerza Regida şi Grupo Frontera.

Vezi și: Apple Music, un serviciu de streaming subapreciat: funcțiile secrete care îți fac viața mai ușoară