Tehnologie

Schimbarea WhatsApp mult așteptată de toți utilizatorii. Ce poți face cu textele pe care le-ai trimis deja pe chat

Toți utilizatorii WhatsApp vor avea parte de o serie de schimbări mari la nivelul aplicației. Ce se va întâmpla, însă, cu textele pe care le-ai trimis deja pe platformă?

Ce modificare face WhatsApp pentru toți utilizatorii

WhatsApp, cea mai accesată aplicație de mesagerie, se îmbunătățește pe zi ce trece! Platforma va oferi posibilitatea tuturor să editeze textele trimise pe chat. Cu această nouă actualizare, utilizatorii vor putea să-și personalizeze textele după bunul plac.

Potrivit unui raport de la WABetainfo.com, noua actualizare le va oferi utilizatorilor WhatsApp o nouă funcție de editare a mesajelor. În prezent, există posibilitatea de a testa funcția de editare a mesajelor, pentru că WhatsApp l-a implementat deja. Ceea ce înseamnă că noua funcție va fi lansată în curând pe aplicație, conform gizchina.com. 

Utilizatorul va putea edita fișiere precum imagini, GIF-uri, fișiere video și, desigur, textele înainte de a le trimite Pe lângă editarea textelor, aceștia vor avea oportunitatea de a se juca puțin.

Aplicația permite editarea tuturor mesajelor din chat

Drept urmare, vor putea alinia textele la stânga, la dreapta sau pe centru. De asemenea, vor putea schimba culorile de fundal ale mesajelor, dacă nu doresc să le folosească pe cele predefinite.

Totodată, aplicația WhatsApp îți va permite să editezi mesajele după ce le-ai trimis. Aplicația serviciului de mesagerie a lucrat la o actualizare care le va permite tuturor să editeze mesajele text care au fost deja trimise. Momentan, această funcție va disponibilă doar timp de 15 minute după ce un text original a fost trimis.

Se pare că această actualizare a mesajelor a fost solicitată de milioane de utilizatori WhatsAp, pentru a încerca să corecteze greșelile sau mesajele jenante trimise pe chat în grupuri.

Până acum, un mesaj trimis pe WhatsApp putea fi şters în cel mult o oră. După ce acest interval expira, opţiunea de ştergere a mesajului dispărea. Acum, cu noua modificare a aplicației, perioada de graţie creşte la două zile şi 12 ore sau 60 de ore în total.