Tehnologie

Imagini nelimitate, generate de inteligența artificială: cum le obții

DALL-E 2 a fost una dintre primele surse AI pentru oamenii curioși și, trebuie să recunoaștem, ne-a cam dat pe spate atunci când a apărut.

Chatboții AI au devenit, la rândul lor, extrem de apreciați și utilizați, dar generatoarele de imagini AI sunt încă fascinante pentru mulți. Image Creator, de la Microsoft Bing, este alimentat de DALL-E și pare să nu aibă limite.

În urma lansării AI Bing Chat, în februarie 2023, Microsoft l-a asociat cu un generator de imagini alimentat de DALL-E, iar asta s-a întâmplat în martie 2023.

Cu toate acestea, spre deosebire de DALL-E 2, Bing Image Creator nu se limitează la 15 creații gratuite pe lună. În schimb, obții 25 de exemplere săptămânale, sau poate chiar mai mult.

În esență, poți folosi instrumentul Bing Image Creator pentru a genera imagini cu DALL-E fără limite, atâta timp cât ești de acord cu viteze mai mici de generare și redare.

Cum să utilizezi Bing AI Image Creator

Pentru a folosi generatorul de imagini AI de la Bing și pentru a evita limitele DALL-E, vizitează Bing Image Creator și introdu o solicitare. Mai întâi, accesează bing.com/images/create, într-un browser web.

Apoi, introdu o solicitare în caseta de text, după care ți se va cere să te conectezi cu contul Microsoft pentru a continua.

Practic, nu trebuie să îți faci probleme în legătură cu absolut nimic. Dacă ești deja familiarizat cu DALL-E 2, află că instrumentul Bing este destul de asemănător. Chiar dacă nu ești, totul este intuitiv.

Un lucru de remarcat este că versiunea Microsoft are filtre diferite față de site-ul web oficial DALL-E 2 și nu îi plac mențiunile despre celebrități, politicieni sau chiar alte instrumente AI și produse Microsoft.

Lumea instrumentelor AI este tot mai aglomerată. Microsoft se poziționează pentru a deveni un jucător important în această nișă, mergând până acolo încât să adauge un buton Bing Chat greu de eliminat în Edge, iar Bing Image Creator este doar următorul pas.