Tehnologie

Digi RCS RDS ”fură startul” la Black Friday 2023, începe mai devreme. Reduceri substanțiale la toate serviciile

În contextul Black Friday 2023, Digi RCS RDS vine în întâmpinarea clienților săi actuali și viitor cu oferte fără precedent răspândite pe parcursul următoarelor trei zile. Spre deosebire de majoritatea giganților care începe mâine să-și dezvăluie oferte, furnizorul telecom a furat startul cu aproape o zi.

În această seară începe Black Friday 2023 la Digi RCS RDS și, printre altele, va oferi doritorilor o reducere de 50% pe o perioadă de 12 luni la toate serviciile de internet, telefonie și televiziune pe care le are în portofoliu. Spre deosebire de campaniile din trecut, cele 12 luni de reducere sunt consecutive.

Citește și: Cum reduci factura la telefonie mobilă și internet la Digi. Rețeaua RCS & RDS are o ofertă de nerefuzat

Cum profiți de oferta de Black Friday 2023 la Digi RCS RDS

Începând de astăzi, 9 noiembrie, la ora 20:00, noua ofertă Digi RCS RDS va fi disponibilă pe site-ul furnizorului de telecomunicații, internet și televiziune prin cablu. Vineri, 10 noiembrie, aceeași ofertă va putea fi contractată și în magazinele Digi. Campania de reduceri va dura 3 zile și va viza persoanele fizice din România, indiferent dacă vorbim de abonați noi sau existenți.

”DIGI a pregătit 3 zile de oferte atractive pentru cea mai vânată campanie comercială a anului,  „Black Friday”, dedicată persoanelor fizice, disponibilă atât pentru abonații noi, cât și pentru cei existenți. Din 9 noiembrie, de la ora 20:00, cei care doresc să profite de cea mai avantajoasă promoție, sunt așteptați pe site-ul DIGI.ro pentru a se bucura de 50% discount din valoarea abonamentului, în primele 12 luni, indiferent de serviciul contractat.

Citește și: Digi RCS RDS, o forță de neoprit în România. Cifrele la care Vodafone și Orange doar visează

Utilizatorii serviciilor de telecomunicații care aleg să se prezinte într-unul dintre magazinele DIGI pot opta pentru beneficiile ofertei începând de vineri, 10 noiembrie, elementul de noutate fiind că toate magazinele cu program normal vor fi deschise și sâmbătă, 11 noiembrie, până la ora 14:00. Punctele de prezență DIGI aflate în centrele comerciale vor funcționa după programul obișnuit de lucru din weekend.”, se arată în comunicatul companiei.

Black Friday 2023 la Digi RCS RDS, în perioada 9 – 12 noiembrie

Pentru a beneficia de o reducere de 50% din valoarea lunară a abonamentului pentru o perioadă de 12 luni consecutive, clienții trebuie să contracteze un serviciu nou la Digi RCS RDS sau să-și porteze unul sau mai multe numere în rețea.

Astfel, ca exemplu, abonamentul Nelimitat, care asigură utilizatorilor date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, va avea, după aplicarea discountului, prețul special de 2,5 euro/lună, pentru un an întreg.

În cazul pachetelor de internet fix, televiziune digitală sau analogică, clienții vor plăti, în primele 12 luni, jumătate din valoarea lunară a serviciilor, dacă se abonează pe durata campaniei. Astfel, pentru serviciul de internet Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclusă), respectiv 20 lei (TVA inclusă) pentru Fiberlink 1000 Mbps, iar pentru pachetul de televiziune digitală și analogică, utilizatorii se vor bucura de tarife lunare cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclusă).

Pentru a beneficia de oferta cu 50% reducere pentru 12 luni, trebuie să închei un contract pe 24 de luni.