Tehnologie

Cum vezi lista de numere de telefon blocate pe Android. Trucul care îți face viața mai ușoară

Să răspunzi la apeluri telefonice este încă o practică obișnuită. Poate că nu primești multe apeluri, iar cele pe care le primești tind să fie de la colectorii de facturi sau de la telemarketeri, dar răspunzi.

Totuși, unii oameni ar prefera să facă un apel decât să scrie un mesaj. Telefoanele Pixel de la Google sunt excelente în filtrarea apelurilor nedorite, iar cele mai bune telefoane Samsung Galaxy au instrumente încorporate, de asemenea.

Dar ce se întâmplă dacă persoana care te sună are un număr blocat și este cineva pe care îl cunoști? Iată cum să vezi numerele blocate pe telefonul tău Android.

Există trei moduri de a vedea numerele blocate pe majoritatea telefoanelor Android. Dacă telefonul tău Android utilizează aplicațiile Phone, Contacts și Messages de la Google, folosește pașii de mai jos pentru a arunca o privire asupra listei de numere blocate.

Găsirea numerelelor blocate în aplicația Phone

Dacă ai blocat numărul cuiva, există șanse reale că ai făcut-o în aplicația telefonului Android. Acesta este și locul perfect pentru a începe căutarea.

Deschide aplicația Phone pe Android.
Apasă pe pictograma meniului (cele trei puncte) din colțul din dreapta sus.
Accesează Setări.
Selectează Numere blocate.
Verifică lista de numere blocate. Apasă pe Adăugare număr pentru a introduce un număr de telefon pentru a bloca apelurile și mesajele text, sau apasă pe marcajul x lângă un număr de telefon pentru a-l debloca.

Cum să găsești numere blocate folosind aplicația Contacts

Parcurge pașii de mai jos pentru a folosi aplicația Google Contacts pentru a verifica numerele blocate de pe telefonul tău.

Deschide aplicația Contacts pe Android.
Mergi la fila Fixare și gestionare.
Selectează Numere blocate.
Aruncă o privire peste lista de numere blocate și fă modificările necesare.

Cum să verifici numerele blocate în aplicația Google Messages

Poate ai blocat destinatari enervanți în aplicația Google Messages. Iată cum să găsești și să modifici lista de numere de telefon blocate.

Lansează aplicația Messages pe Android.
Selectează meniul hamburger din colțul din stânga sus.
Selectează Spam și blocate.
Apasă pe un fir de discuție și selectează Deblocare din meniul următor.