Tehnologie

Actualizare importantă pentru Google Maps: Cum te ajută aplicația când ai mare nevoie de ea

Obține informații mai complete despre stația de încărcare înainte de a ajunge la aceasta.

Google devine mai deștept

Ca și în cazul tuturor lucrurilor Google din ultimul timp, capabilitățile AI vin pe Maps. Compania a anunțat joi o serie de actualizări de învățare automată pentru populara aplicație, inclusiv o „Vizualizare imersivă” pentru planificarea rutei, o integrare mai profundă a Lens pentru navigarea locală și informații mai precise în timp real.

În luna mai, la conferința pentru dezvoltatori I/O, directorii Google au debutat Immersive View pentru rute, care oferă imagini de navigare ale rutei planificate. Indiferent dacă mergeți pe jos, cu bicicleta, luați transportul public sau conduceți, acest lucru vă va permite să parcurgeți imaginile de la nivelul străzii, pas cu pas, ale drumului pe care îl parcurgeți. Funcția ajunge pe iOS și Android săptămâna aceasta pentru Amsterdam, Barcelona, ​​​​Dublin, Florența, Las Vegas, Londra, Los Angeles, Miami, New York, Paris, San Francisco, San Jose, Seattle, Tokyo și Veneția.

Doar pentru că poți vedea traseul pentru a ajunge unde mergi nu garantează că vei putea citi semnalizarea pe parcurs. Google își reînnoiește funcția existentă de căutare bazată pe inteligență artificială cu vizualizare live în Maps. Pur și simplu atingi pictograma Lens în Maps și fluturi telefonul, sistemul îți va determina locația exactă la nivelul străzii și te va putea direcționa către resursele din apropiere, cum ar fi bancomate, stații de transport, restaurante, cafenele și magazine.

Actualizări necesare

Harta în sine este setată să primească o actualizare semnificativă. Clădirile de-a lungul traseului tău vor fi descrise mai precis în aplicație pentru a vă ajuta să vă orientați mai bine în orașe necunoscute, detaliile benzilor de-a lungul nodurilor dificile de autostrăzi vor fi definite mai clar și în aplicație. Aceste actualizări vor ajunge pentru utilizatorii din o duzină de țări, inclusiv SUA, Canada, Franța și Germania în următoarele câteva luni. Clienții europeni ar trebui să se aștepte la o extindere semnificativă a tehnologiei de citire a semnelor de limitare de viteză AI de la Google la 20 de țări în total.

Google Maps rulează și nativ într-un număr tot mai mare de vehicule electrice, ca parte a ecosistemului Android Automotive OS.