Tehnologie

WhatsApp schimbă regulile jocului: ce aduce nou pentru utilizatori, cum îi ajută

WhatsApp vine în sprijinul utilizatorilor și adaugă o nouă funcție care, în timp, s-ar putea dovedi a fi destul de utilă.

Această modififcare de la WhatsApp va fi disponibilă cât de curând, iar toți utilizatorii aplicației vor putea edita mesajele pe care le-au trimis deja, spre marea bucurie a celor neatenți.

Și, pentru că există și un „dar”, vestea proastă este că timpul de la expedierea mesajului la posibilitatea de editare a acestuia este unul destul de scurt. Așadar, ai face bine să te grăbești, dar și să speri că receptorul nu este „pe fază”.

Practic, timpul pe care îl vei avea la dispoziție pentru editarea meajului tău va fi de maximum 15 minute după momentul expedierii.
După cele 15 minute, textul WhatsApp se va bloca, fără posibilitatea de editare. Totuși, există încă posibilitatea de a șterge mesajul și de a trimite altul, în forma dorită.

Ce schimbări îți pregătește WhatsApp în acest an

Trebuie menționat faptul că WhatsApp se află în plină schimbare, având mai multe planuri anul acesta, după cum urmează:

Blocarea rapidă a contactelor nedorite. Noua versiune a aplicației ar urma să ofere utilizatorilor posibilitatea de a bloca, într-un timp mai scurt, mai multe persoane din agendă cu care nu îți mai dorești să ai interacțiuni.
Detectarea textului din imagini. Dacă primești, de exemplu, o poză pe WhatsApp în care cineva a scris un text, de mână sau electronic, aplicația va putea să ți-l detecteze rapid, pentru a nu fi nevoit să îl rescrii, ci să faci operațiunea automat.
Mutarea istoricului conversațiilor. Pentru cei care își schimbă telefonul, va exista opțiunea de a-și muta mesajele de pe un dispozitiv pe celălalt, fără a mai apela și la Google Drive.
Redirecționarea elementelor media. În viitor, va fi posibil să retrimiteți videoclipuri și elemente mari fără a mai fi nevoiți să le descărcați în prealabil.
Camera WhatsApp. Utilizatorii vor putea face, cu o mai mare ușurință, trecea de la camera foto, la cea video a aplicației, informează publicația The Mirror.