Tehnologie

Trailer-ul „Barbenheimer”: Barbie construiește o armă nucleară: combinația dintre cele două filme, creată de AI

Un trailer „Barbenheimer” combină Oppenheimer a lui Christoper Nolan și Barbie, cu Margot Robbie într-un blockbuster epic, cu ajutorul AI.

Un trailer „Barbenheimer” combină Oppenheimer și Barbie într-un singur film. Cele mai tari două filme ale verii apar în cinematografe în aceeași zi, fenomen ce a fost numit „Barbenheimer” și a dus la multe meme-uri, combinații și alte fan art. Juxtapunerea este tulburătoare, pentru că cele două filme nu ar putea fi mai diferite. Oppenheimer povestește despre crearea bombei atomice, iar Barbie este o comedie satirică bazată pe iubita păpușă. Cu toate astea, data lansării lor în aceeași zi le va lega pentru totdeauna.

Un film real Barbenheimer chiar ar prinde la public

Înaintea bătăliei de la box office dintre Barbie și Oppenheimer, Curious Refuge de pe YouTube a distribuit un trailer „Barbenheimer” care combină cele două filme într-un singur blockbuster epic, cu ajutorul inteligenței artificiale.

Trailerul „Barbenheimer” combină distribuțiile și intriga ambelor filme, oferind, în același timp, o poveste coerentă și imagini funcționale.

Deși Barbie și Oppenheimer sunt drastic diferite, trailerul „Barbenheimer” este o combinație surprinzător de cool a celor două filme. Trailerul începe cu locotenentul general, interpretat deMatt Damon, și Leslie Groves, directorul Proiectului Manhattan, care o recrutează pe Barbie pentru a construi o bombă atomică, înainte ca naziștii să o facă. La fel cum Barbiele din filmul Gretei Gerwig are o gamă largă de ocupații, savantul Barbie este, de asemenea, însoțitor de bord, astronaut, medic al Corpului Marin, paleontolog, medic veterinar.

Oglindind un moment din trailerul Barbie propriu-zis, Ken interpretat de Ryan Gosling apare în trailerul „Barbenheimer” și cere să vină la laboratorul secret al lui Barbie. În timp ce Barbie urmărește arma creată de ea, ea spune „Am devenit moartea, distrugătorul lumilor”, care este o bucată din scriptura hindusă pe care J. Robert Oppenheimer a citat-o, după ce a fost martor la testul nuclear Trinity.

În timp ce Barbie și Oppenheimer sunt filme drastic diferite, trailerul „Barbenheimer” le înțelege și le combină destul de bine.