Tehnologie

T-Mobile va cumpăra Mint Mobile al lui Ryan Reynolds, pentru 1,35 miliarde de dolari

La puțin mai puțin de trei ani și jumătate după ce Ryan Reynolds a cumpărat Mint Mobile și a devenit fața publică a furnizorului, starul Deadpool este pregătit să câștige profit din investiția sa.

T-Mobile a anunțat un acord de cumpărare a companiei-mamă a Mint Mobile, Ka’ena, pentru până la 1,35 miliarde de dolari în numerar și acțiuni.

Prețul final va depinde de performanța lui Ka’ena pentru o anumită perioadă înainte și după încheierea tranzacției, ceea ce este de așteptat să se întâmple în cursul acestui an. Ka’ena deține, de asemenea, Ultra Mobile, un furnizor concentrat pe apeluri internaționale.

Ryan Reynolds deține 25% din Mint Mobile

Se crede că Ryan Reynolds deține între 20 și 25% din Mint, conform unui raport din 2021 al The New York Post. Ryan Reynolds va rămâne în rolul său creativ de purtător de cuvânt al Mint. Mint a fost fondată în 2015.

Mint, care a funcționat pe T-Mobile încă de la începuturile sale ca operator de rețea virtuală mobilă, și-a găsit succesul datorită carismaticului său pitch-man și a prețurilor care țin cont de buget. CEO-ul T-Mobile, Mike Sievert, a confirmat într-un videoclip YouTube cu privire la știrea că Mint își va păstra prețul de 15 USD pe lună.

T-Mobile a spus într-o declarație că Mint și Ultra își vor completa serviciile preplătite existente. Fondatorii Mint David Glickman și Rizwan Kassim vor continua să gestioneze mărcile, despre care T-Mobile spune că vor funcționa în general ca o unitate de afaceri separată. Între timp, T-Mobile speră să profite de spiritul de marketing al Mint și al celebrului său coproprietar.

„Mint a construit o afacere digitală de succes, direct către consumator, care continuă să livreze clienților din rețeaua 5G de top a Un-carrier și acum suntem încântați să folosim scara noastră și economia proprietarilor pentru a ajuta la supraalimentare – și Ultra Mobile – în viitor”, a spus Sievert.

„Pe termen lung, vom beneficia și de aplicarea formulei de marketing pentru care Mint a devenit faimos în mai multe părți ale T-Mobile”.

Reynolds a declarat: „Mint Mobile este cea mai bună ofertă în domeniul wireless, iar știrile de astăzi nu fac decât să ne îmbunătățească capacitatea de a livra clienților noștri”.