Tehnologie

Schimbarea de la Google Photos care te va bucura. Ce este nou, cum îți face viața mai ușoară

Google Photos pare să fie pus pe mari schimbări, în ultima perioadă, iar recent și-a dezvăluit o nouă actualizare menită să îți facă viața mai ușoară.

Serviciul oferă acum utilizatorilor web mai multe funcții în noua rubrică „Sugestii”, inclusiv opțiuni de culoare prestabilite și ajustări diverse ale imaginii. De asemenea, oferă mai multe opțiuni în instrumentul Aspect Ratio.

Google Photos web se apropie din ce în ce mai mult de varianta sa mobilă

Upgrade-ul le oferă utilizatorilor aceeași capacitate de editare pe care ar putea-o folosi în aplicația mobilă Google Photos. Noul editor web este acum disponibil pentru toată lumea, cu excepția opțiunii Dynamic, care este disponibilă numai pentru abonații Google One.

Utilizatorii vor putea încerca noul editor atunci când deschid o fotografie pe Google Photos, pe web. Ei vor primi opțiunea „încercați noul editor” în partea dreaptă sus a ecranului.

Dacă ești abonat la Google One, este posibil să vezi și opțiunile Portret, Blur, Sky, Color și HDR pentru a le aplica fotografiilor.

Cu toate acestea, instrumentul de editare a raportului de aspect a primit cel mai mare upgrade pe Google Photos de pe web. Utilizatorii nu vor mai fi duși la modul de editare pe ecran complet atunci când folosesc instrumentul de editare al raportului de aspect.

În schimb, Photos va oferi mai multe opțiuni, cum ar fi Free, Original, Square, 16:9, 5:4 (4:5), 4:3 (3:4) și 3:2 (2:3), în partea dreaptă, în bara laterală.

Există, de asemenea, o filă „Ajustare” care a fost actualizată pentru a afișa toate glisoarele unul după altul, în loc să le grupeze în categorii precum Lumină, Culoare, etc.

Mai mult, Google a asociat aceste glisoare cu pictograme cu care utilizatorii sunt deja familiarizați din versiunea aplicației Android/iOS.

Între timp, „Filtre”, care era anterior în prima filă, apare acum ultimul pe Google Photos, de pe web.

Reamintim că, la începutul acestei luni, Google Photos a introdus o nouă modalitate de a retrăi și de a partaja fotografii din amintiri, prin introducerea unui nou tip de vizualizare, pe bază de inteligență artificială.