Tehnologie

Schimbarea de la Google Photos care îți face viața mai ușoară. Ce vei putea „ascunde” de acum în aplicație

Google Photos pare să aibă o nouă funcționalitate în pregătire care le-ar permite utilizatorilor mai mult control asupra fețelor pe care le văd în bibliotecile lor.

În timp ce Google Photos oferă deja opțiunea „blochează fața”, care le permite utilizatorilor să ascundă pe cineva din amintirile lor și chiar din fotografii de grup, schimbarea ar lăsa un pic mai multă flexibilitate.

Google Photos te scapă de amintiri dureroase

Cu Afișează mai puțin, un utilizator ar putea, potrivit rapoartelor, să blocheze o față din a apărea în fluxul lor de amintiri, în timp ce le-ar permite să apară în fotografii de grup.

Noua funcționalitate Afișează mai puțin a fost observată de contribuitorul Assemble Debug de la Android Authority, care a furnizat și capturi de ecran.

Aceasta este o funcționalitate utilă care se adresează cu adevărat la inima celor mai bune actualizări tehnologice, cele care identifică modul în care oamenii își trăiesc viața.

Posibilitatea de a ascunde o față fără a șterge pur și simplu imaginea acoperă multe situații de utilizare, fie că este vorba despre o despărțire dureroasă, despre moartea unui iubit sau acea persoană dintr-un grup de prieteni pe care nu o suporti dar nu poți scăpa de ea.

Faptul că utilizatorii beneficiază de mai multă flexibilitate cu actualizarea Afișează mai puțin pe Google Photos face în mod evident setarea existentă mai utilă.

Ambele opțiuni vor apărea în secțiunea Setări, unde utilizatorii pot naviga la Preferințe și apoi la Amintiri, conform rapoartelor Android Authority.

Acolo, va apărea opțiunea Ascunde persoane și animale de companie pe Google Photos. Acest lucru este foarte similar cu modul în care utilizatorii pot căuta deja funcția Blochează fața în prezent, astfel că nu ar trebui să creeze prea multă confuzie.

Funcția nu este încă disponibilă, dar va fi în curând

Cu toate acestea, noua setare nu este încă disponibilă. Outletul tehnologic raportează că Google testează funcția în cadrul aplicației Google Photos și că s-ar putea să fie lansată în viitor.

Deci nu este clar când opțiunea ar ajunge la utilizatori, iar nici nu este sigur dacă va fi lansată complet pentru masele de utilizatori Google Photos.