Tehnologie

Samsung prezintă viitoarele sale dispozitive Fan Edition, inclusiv un telefon, o tabletă și căști

Samsung prezintă viitoarele sale dispozitive Fan Edition, inclusiv un telefon, o tabletă și căști.

Vizitatorii cu ochi de vultur ai site-ului web argentinian al Samsung au văzut ceva puțin neașteptat – o pagină de produs pentru căștile noi Galaxy Buds FE, împreună cu imagini ale unui smartphone Galaxy S23 FE și o tabletă Galaxy Tab S9 FE. Asta pentru că compania a lansat cele mai recente dispozitive Fan Edition, după cum a menționat SamMobile. Una dintre imaginile smartphone-ului include data de 4 octombrie pe dispozitiv, care ar putea fi o dată de lansare.

Samsung are noutăți pentru fani

Compania nu a scăpat încă nicio specificație pentru telefon și tabletă. Cu toate acestea, Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE au fost menționate pe pagină.

Pagina produsului a menționat câteva detalii despre Galaxy Buds FE, primele căști Samsung Fan Edition. Acestea sunt programate să aibă un singur driver de 12 mm, trei microfoane în fiecare cască pentru a spori funcția de anulare activă a zgomotului și un difuzor cu trei căi.

Dispozitivele Samsung Fan Edition s-au dovedit populare de-a lungul anilor. Acestea tind să împacheteze caracteristici solide la un preț mai rezonabil decât modelele emblematice ale companiei. Este sigur să ne imaginăm că destul de mulți oameni vor aștepta cu nerăbdare să achiziționeze dispozitivele FE din acest an.

În timp ce această scurgere de informații pare să fi fost o eroare, nu putem elimina posibilitatea ca Samsung să fi prezentat în mod deliberat cele mai recente dispozitive FE, înainte de un anunț oficial. Companiile majore de hardware se chinuie pentru a vă atrage atenția în această perioadă a anului. Chiar înainte ca Apple să dezvăluie gama iPhone 15 săptămâna trecută, Google a lansat câteva tease-uri pentru dispozitivele sale Pixel 8 și Pixel Watch 2 – evenimentul Google Pixel nu are loc până în octombrie. Deci, este posibil ca Samsung să fi căutat titluri cu o scurgere de informații intenționată (caz în care, evident a funcționat).