Tehnologie

Primul serviciu software din lume capabil de a localiza, bloca și șterge un computer de la distanță: cum funcționează HP Wolf Connect

HP extinde limitele pentru managementul computerelor de la distanță prin HP Wolf Connect.

HP Wolf Protect & Trace cu Wolf Connect devine primul serviciu software din lume capabil de a localiza, bloca și șterge un computer de la distanță, chiar și atunci când este oprit sau deconectat de la internet.

Astfel, recent, la Amplify Partner Conference, HP Inc. a anunțat HP Wolf Connect, o soluție de conectivitate de management IT care oferă o conexiune foarte rezistentă și sigură la PC-urile de la distanță, permițând IT-ului să gestioneze dispozitivele chiar și atunci când sunt oprite sau offline.

Cum funcționează HP Wolf Connect

Folosind o rețea celulară, conectivitatea robustă a lui HP Wolf Connect ajută la asigurarea că echipele IT pot gestiona cu ușurință o forță de muncă hibridă dispersată. Poate reduce timpul și efortul necesar pentru a rezolva tichetele de asistență, poate asigura datele împotriva pierderii sau furtului, pentru a atenua o potențială încălcare și pentru a optimiza gestionarea activelor.

Munca hibridă a făcut ca managementul de la distanță la scară să fie mai complex, dar și mai esențial”, comentează dr. Ian Pratt, șeful global de securitate pentru sisteme personale, HP Inc.

„Cloud-ul a ajutat, dar nu a rezolvat capacitatea IT de a gestiona dispozitive care sunt oprite sau offline. Conexiunea foarte rezistentă a HP Wolf Connect deschide noi uși către gestionarea dispozitivelor de la distanță, permițând gestionarea eficientă a forței de muncă dispersate”.

Asigurarea și gestionarea forței de muncă hibride reprezintă o prioritate pentru organizații. Un nou studiu global realizat de HP Wolf Security a constatat că 82% dintre liderii echipelor care operează un model de lucru hibrid au lacune în structura de securitate a organizației lor. Studiul global, realizat pe 1.492 de persoane, a constatat că:

61% spun că protejarea angajaților care lucrează și remote va deveni mai dificilă în anul următor.
70% spun că stilul de muncă hibrid crește riscul de pierdere sau furt de dispozitive.