Tehnologie

Oferta Digi RCS RDS pentru toți românii, așa scapi de stres în vacanță: de ce să fugi de la Vodafone și Orange

Pentru mulți români, plecarea în vacantă constituie o corvoadă, din cauza faptului că trebuie să se organizeze foarte bine în ceea ce privește utilizarea serviciilor de telefonie mobilă și internet în afara țării, pentru a evita costurile mari.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca oamenii să nu cunoască ofertele de care beneficiază și planurile tarifare practicate de operatorul lor de telefonie mobilă, iar ajunși peste graniță au folosit din abundență anumite servicii. Prima factură a fost apoi ca un duș rece, costurile fiind enorme.

Odată ce mobilitatea a început să caracterizeze europenii și românii, iar oamenii să obișnuiască să plece tot mai des peste hotare, operatorii telecom și-au adaptat ofertele la acest fapt.

De exemplu, cei de la Digi RCS RDS vin cu o ofertă de neratat pentru românii care-și petrec vacanța de anul acesta în Turcia.

Oferta de neratat de la Digi RCS RDS, pentru această vară

Este vorba despre faptul că gigantul telecom oferă clienților săi internet la preț foarte accesibil în această țară care reprezintă o destinație de vacanță extrem de populară în rândul conaționalilor noștri. Concret, potrivit unui anunț proaspăt făcut de reprezentații companiei, este vorba despre numai 1.1 EURO/GB.

„Te pregătești de vacanța în Turcia? Ia cu tine abonamentul de mobil de la DIGI și uită de stresul roamingului! Pentru net plătești doar 1.1 EURO/GB, iar tariful pentru apeluri este tot mic, adică 0,19 EURO/minut. Portează-te și bucură-te de 50% reducere timp de 4 luni,” au transmis reprezentanții companiei.

Totodată, dacă preferi apelurile vocale atunci când ești plecat în străinătate, departe de casă, trebuie să știi că există un plan tarifar avantajos și pe acest segment. Conform ofertei Digi, este vorba despre un tarif de numai 0.19 euro/minut. În cazul în care ai rămas încă un utilizator fidel al vechilor SMS-uri, ai motive de bucurie, de asemenea. Totodată, nu uita că există pentru tine și familia ta și posibilitatea de portare cu o reducere de 50% pentru o perioadă de patru luni