Tehnologie

Noua funcție de la WhatsApp care te scapă de-o durere de cap: ce poți face în aplicația de mesagerie, pe Android

Există întotdeauna o mulțime de funcții noi fie adăugate pe WhatsApp, fie în curs de dezvoltare activă.

De exemplu, utilizatorii Android vor găsi în curând o bară de navigare repoziționată, la fel ca pe WhatsApp pentru iOS. Una dintre cele mai bune aplicații de mesagerie criptate se pare că lucrează acum la capacitatea de a adăuga sau edita un contact fără a părăsi aplicația, lucru pe care WhatsApp pentru iPhone îl face de ceva vreme.

Funcția nouă de la WhatsApp

WABetaInfo a constatat că unii utilizatori ai WhatsApp pentru Android găsesc o nouă interfață de utilizare de contact unde se pot seta toți parametrii așa cum ar face de obicei în aplicația implicită Contacts. Unii utilizatori din versiunile 2.23.8.2, 2.23.8.4, 2.23.8.5 și 2.23.8.6 ar trebui să vadă deja această funcție, dar ar trebui să se extindă la mai mulți utilizatori și versiuni în curând.

Contactul poate fi salvat fie în spațiul de stocare al telefonului, fie în contul Google asociat utilizatorului. De asemenea, poți face modificări la contactele pe care le-ai salvat înainte, cum ar fi adăugarea de intrări în câmpuri noi, de exemplu, zilele de naștere sau adresele de e-mail, direct pe WhatsApp. Aceasta poate părea o funcționalitate destul de importantă pentru o aplicație de mesagerie instantanee.

Dacă ești curios să vezi dacă această funcție este activă pe dispozitivul tău, poți să deschizi lista de contacte pe WhatsApp și să atingi Contact nou pentru a vedea dacă apare noua interfață de utilizare. Pentru cei care nu sunt înscriși în programul WhatsApp beta pe Android, sosirea caracteristicii pe canalul stabil nu ar trebui să fie departe, așa că așteaptă liniștit.

Mai mult, WhatsApp lucrează și la o nouă opțiune de chat vocal pentru grupuri, pe lângă faptul că face câteva modificări vizuale în meniul de documente atașate al aplicației, așa că vor veni multe alte funcții de la serviciul de mesagerie instant deținut de Meta în următoarele câteva luni.