Tehnologie

Lovitura de la Digi RCS RDS: clienții trebuie să fie informați chiar acum

Gigantul Digi tocmai a venit cu un anunț important pentru clienții săi, care pot sta liniștiți, deoarece serviciile lor de telefonie și internet sunt pe mâini bune, cele ale unei companii în plină creștere și dezvoltare.

Digi și-a publicat cele mai recente date financiare, aferente celui de-al doilea trimestru al anului, iar rezultatele sunt spectaculoase, demonstrând încă o dată forța de care se bucură gigantul telecom pe piața de profil.

Potrivit cifrelor oficiale, veniturile și alte câștiguri consolidate ale Grupului au crescut cu 13% în T2 2023 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 418,6 milioane euro, ceea ce a condus la venituri și alte câștiguri de 817,2 milioane euro generate în S1 2023 (+ 13% față de S1 2022).

De altfel, după cum se mai precizează în raportul companiei, Digi a continuat să crească la nivelul întregului său portofoliu de servicii, depășind 22,4 milioane de relații contractuale generatoare de venituri (RGU) în cele trei piețe în care activează – România, Spania și Italia, reprezentând o creștere de 16% față de aceeași perioadă din 2022.

CEO-ul Digi, anunț pentru toți clienții companiei

„Al doilea trimestru al anului 2023 a marcat o altă perioadă de creștere semnificativă pentru Digi Communications, cu o evoluție remarcabilă atât în piețele în care activăm cât și la nivelul tuturor categoriilor de servicii, în linie cu estimările noastre.

Devotamentul nostru de a furniza servicii de telecomunicații de ultimă generație la prețuri competitive, în special într-un mediu inflaționist, ne-a consolidat poziția în ambele regiuni și a contribuit la creșterea cotei noastre de piață.

Programele noastre de loialitate din România au jucat un rol esențial în retenția clienților, în timp ce extinderea noastră strategică în Spania arată promițător. Încurajați de această dinamică, continuăm să direcționăm investiții semnificative de capital către îmbunătățirea rețelei mobile din România și dezvoltarea în continuare a prezenței noastre în Spania și Portugalia, asigurându-ne că perspectivele de creștere ale Digi Communications rămân solide”, a declarat Serghei Bulgac, CEO Digi Communications.