Tehnologie

Cum închizi filele de browser pe Android: metoda simplă, accesibilă oricui

Gestionarea filelor de browser este mai grea pe un telefon decât pe un computer sau tabletă. De obicei, nu primești file vizuale în partea de sus a ecranului, așa că acestea se adună într-un colț pe care nu îl vezi.

Fiecare browser tratează filele în mod diferit, dar aceleași reguli se aplică în general pentru majoritatea. Ne vom concentra pe Google Chrome, Microsoft Edge și Mozilla Firefox, pe telefoanele Android.

Google Chrome

Mai întâi, deschide Google Chrome pentru Android și atinge pătratul rotunjit cu un număr înăuntru. Această pictogramă este de obicei în dreapta sus.

Vei vedea toate filele deschise în prezent, împreună cu toate grupurile de file pe care le-ai creat. Pur și simplu atinge pictograma „X” din colțul unei file pentru a o închide.

De asemenea, poți închide toate filele simultan atingând pictograma meniului cu trei puncte din pagina File și selectând „Închide toate filele”.

Microsoft Edge

Mai întâi, deschideMicrosoft Edge pentru Android și atinge pătratul rotunjit cu un număr în interiorul barei de instrumente de jos.

Vei vedea o grilă cu toate filele deschise în prezent. Atinge pictograma „X” din colțul de jos al unei file pentru a o închide.

Dacă închizi o filă din greșeală, atinge butonul „Anulați” care apare în partea de jos a ecranului după închiderea unei file.

Mozilla Firefox

Deschideți Firefox pentru Android și atinge pătratul cu un număr în interiorul barei de instrumente de jos sau de sus.

Vei vedea o grilă cu toate filele deschise în prezent. Atingeți pictograma „X” din colțul de sus al unei file pentru a o închide.

Poți închide toate filele simultan din pagina File cu opțiunea „Închide toate filele” din meniul cu trei puncte.

Firefox are, de asemenea, o opțiune la îndemână pentru a închide toate filele de fiecare dată când părăsești browserul, care ar putea merita verificată.