Tehnologie

Cum i-a pierdut Apple pe influenceri. Ce spun aceștia despre camera noului iPhone 15

Influencerii nu par prea mulțumiți de camera selfie  de pe noul iPhone 15.

Mulți utilizatori de TikTok s-au plâns că îi face să arate mai rău decât în viața reală.

Vezi și: Problema gravă pe care o are iPhone 15 Pro: este un pericol, de ce se plâng utilizatorii

Nemulțumiri legate de noua cameră de selfie a seriei iPhone 15

Luna trecută, Apple a introdus familia de smartphone-uri iPhone 15, care dispune acum de o cameră principală de 12 megapixeli pentru a realiza autoportrete.

Cu toate acestea, influencerii nu au fost mulțumiți de camera selfie de pe cel mai recent smartphone Apple și au apelat la TikTok pentru a se plânge de calitatea fotografiilor lor.

TikToker-ii au declarat că dispozitivul foro al iPhone 15 le distruge selfie-urile din diverse motive, inclusiv pentru a le face pielea să arate fără viață, că arăta prea multe detalii și că întunecă fotografiile.

Vezi și: Apple iPhone 15 și iPhone 15 Plus, lansate oficial. Renunță la Lightning în favoarea USB-C, are o cameră de 48 megapixeli și dotări de 14 Pro. Cât costă

„Camera iPhone 15 este groaznică”

Într-un videoclip, intitulat „Camera iPhone este oribilă”, care a strâns peste 4,1 milioane de vizualizări, TikToker-ul @pcosgirl și-a avertizat fanii despre cel mai recent smartphone Apple. „iPhone 15 nu merită. Nu-l cumpăra”.

În momentul în care fanii i-au sugerat lui @pcosgirl că își urăște camera selfie de pe iPhone doar pentru că fotografiile sunt „mai realiste” decât orice fotografie anterioară, aceasta a negat că ar fi așa.

„Îmi place cât de clară este camera frontală a iPhone 15”, explică @pcosgirl într-un videoclip TikTok.

„Dar nu-mi place echilibrul de culoare, mai ales când faci o fotografie chiar în fața ferestrei”

„Nu știu dacă este HDR sau dacă este un fel de post-procesare… doar te face să arăți ca un zombie”, a continuat aceasta.

Influencer-ul Nicole Fay a oferit în mod similar un „avertisment” despre camera detaliată a iPhone 15 într-un videoclip TikTok care a strâns 2,4 milioane de vizualizări.

Ea a spus că i s-a părut dificil să facă fotografii cu cel mai recent smartphone Apple.

„Voiam doar să vă avertizez că acest telefon vă va umili… Făcând o fotografie pe acest telefon și făcând un videoclip, îmi pot vedea literalmente ADN-ul prin pori. Este atât de clar ca cristalul”, le-a spune Fay fanilor săi.

În mod similar, și alți influenceri de pe TikTok au manifestat o părere similară.

Vezi și: iPhone 15 Pro, scump și ușor de spart. De ce trebuie să ai foarte mare grijă cu noul telefon Apple