Tehnologie

Cea mai recentă funcție de la Instagram îți transformă fotografiile în stickere pentru Reels și Stories: Cum funcționează

Cea mai recentă funcție de testare a Instagram transformă fotografiile utilizatorilor în stickere pentru Reels și Stories. Adam Mosseri a făcut o demonstrație pe canalul său de difuzare a unui nou instrument de creare a stickerelor care vine pe platformă.

Instagram se „joacă” cu stickerele

Instagram testează o funcție de creare de stickere care le va permite utilizatorilor să realizeze stickere personalizate din propriile fotografii – și ale altor utilizatori, în unele cazuri – și să le introducă în Reels sau Stories. În timp ce Meta a folosit în ultima vreme stickere bazate pe prompt-uri, generate de AI, acest instrument este ceva mult mai simplu. Astfel, va selecta doar subiectul unei fotografii și va elimina fundalul, creând un sticker care poate fi plasat peste alt conținut.

Adam Mosseri/ Instagram

Adam Mosseri, șeful Instagram, a oferit o scurtă demonstrație a modului în care va funcționa, într-un videoclip distribuit pe canalul său de pe rețeaua de socializare. El a mai spus că, pe lângă crearea de stickere din fotografiile salvate pe telefonul tău, utilizatorii le vor putea realiza din „imagini eligibile pe care le vezi pe Instagram”. Mosseri nu a împărtășit alte detalii despre asta, dar sugerează că utilizatorii vor putea să se înscrie pentru a face pozele lor stickere.

Este încă doar un test și nu a fost lansat pentru toți utilizatorii, așa că vom vedea cum arată, de fapt, în timp. De asemenea, platforma de social media a început săptămâna trecută să testeze și o nouă funcție de sondare, care va apărea în secțiunea de comentarii sub postările de feed.

Editarea generativă a imaginilor AI vine pe Instagram. Meta începe să își respecte promisiunea de a aduce AI generativă tuturor produselor sale. Meta începe să își respecte promisiunea de a aduce AI generativă tuturor produselor sale. La evenimentul Connect al companiei, a dezvăluit noi funcții de editare a imaginilor AI și creare de stickere pentru Instagram.