Tehnologie

Ce este Google One și cum te ajută să-ți editezi fotografiile fără Photoshop

Fiecare cont Google vine la pachet cu 15 gigaocteți de spațiu de stocare gratuit în cloud, partajat în Google Drive, Google Photos și Gmail.

Dar, cum rezoluțiile cresc văzând cu ochii, acest spațiu se poate umple destul de rapid.

Google One este un serviciu de abonament cu mai multe niveluri, pentru a-ți extinde spațiul de stocare în cloud, contra unei taxe lunare. Spațiul de stocare poate fi partajat cu familia, dacă se dorește acest lucru.

Plan de 100 GB: Pentru 2 dolari pe lună sau 20 dolari pe an, ai acces la experți Google, credite Magazin Play, funcții speciale de editare în Google Photos, reduceri la hardware Google și oferte la anumite hoteluri.
Plan de 200 GB: Pentru 3 dolari pe lună sau 30 dolari pe an, ai aceleași avantaje ca mai sus, plus 3% înapoi la achizițiile din Magazinul Google.
Plan de 2 TB: Pentru 10 dolari pe lună sau 100 dolari pe an, primești aceleași avantaje ca primul nivel, 10% înapoi la achizițiile din Magazinul Google și un VPN pentru Android și iOS.
În cazul în care 2 TB nu sunt de ajuns, îți poți crește spațiul de stocare.

Care sunt beneficiile Google One

Principalul beneficiu al unui plan Google One este spațiul de stocare suplimentar în cloud pe care îl poți partaja cu până la cinci membri ai familiei.

Ai, de asemenea, acces instantaneu la experții Google pentru întrebări generale sau asistență tehnică pentru oricare dintre produsele sau serviciile tale.

Poate cel mai interesant lucru este editarea în Google Photos: primești Portret Light și Portret Blur pentru Android sau iOS, putând să luminezi fețele și să elimini umbrele sau fundalul estompat pentru acel efect bokeh foarte fain.

Ambele funcționează cu orice fotografie portret din Google Photos, oricât de veche ar fi ea.

De asemenea, dacă ai făcut o fotografie excepțională și, undeva, în spatele subiectului principal, apar elemente sau oameni care strică tot farmecul, poți da eliminare dintr-un singur click.