Tehnologie

Wacom lansează un model de buget, pentru începători. Ce știm despre noua tabletă grafică cu pen

Wacom a anunțat patru noi tablete marca Wacom One concepute pentru artiștii începători care caută o tabletă cu display la preț accesibil și portabilă.

Gama reîmprospătată de tablete de la Wacom este creată pentru începătorii creativi și entuziaștii care caută un dispozitiv personalizat, ușor de utilizat și care folosește o simplă conexiune USB-C.

Aceasta includ tabletele Wacom One M și S Pen și tabletele Wacom One 13 Touch și Wacom One 12 Display. În plus față de configurarea din cutie, noile tablete vin cu mai mult de 70 de videoclipuri educaționale și 16 pachete software opționale „astfel încât oricine poate începe să folosească un pen digital”.

16 aplicații, la pachet cu noile modele Wacom

Potrivit companiei, gama de tablete Wacom One vine cu 16 aplicații, (cum ar fi Clip Studio Paint, Affinity Photo, Magma, Skillshare, Bluescape, Photoshop Express și Pear Deck) pentru a le oferi utilizatorilor o gamă largă de genuri și utilizări, iar fiecare vine cu o perioadă de probă gratuită menită să ofere utilizatorilor un timp extins pentru testare.

Tabletele beneficiază de o singură conexiune USB-C, precum și de o conexiune wireless Bluetooth 5.1, oferind, de asemenea, o senzație incredibil de precisă de „frecare ridicată”.

În completarea vin și noile tablete Wacom One 13 Touch și Wacom One 12 Pen Display, care sunt proiectate în mod similar pentru începătorii creativi care caută o soluție facilă.

Aceste două tablete sunt destinate desenului, editarii de imagini sau video și adnotări digitale, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra direct pe „marfă”.

În timp ce ambele tablete oferă ecrane AG Glass de înaltă rezoluție de 1920×1080 pixeli, modelul 13 Touch oferă utilizatorilor inclusiv posibilitatea de a-și folosi efectiv mâinile pentru a-și „atinge” creațiile și a prelua controlul asupra aplicațiilor.

Tableta Wacom One 13 Touch Display de 599 USD, tableta Wacom One 12 Display de 399 USD, tableta Wacom One M Pen de 149 de dolari și tableta Wacom One S Pen de 99 de dolari sunt disponibile acum în magazinul Wacom, dar și la anumiți comercianți.