Tehnologie

VIDEO Pizza livrată cu jetpack-ul: marele brand din România care a realizat această premieră

Domino’s tocmai a livrat o pizza – cu jetpack.

După cum relatează The Independent, Domino’s a făcut livrarea neconvențională la celebrul festival de muzică Glastonbury din Anglia. Și în ceea ce cu siguranță nu a fost un accident, cascadoria a coincis cu interpretarea capului de afiș Elton John, „Rocket Man”.

„Când ne-am dat seama că este imposibil să servim felii în cadrul festivalului, ne-am inspirat din afișul din acest an, pentru a lansa propria noastră încercare de livrare rapidă – a fost o idee” a declarat Sam Wilson, asistentul managerului de PR al Domino, pentru Independent.

„În fiecare an, vedem un număr mare de solicitări aleatorii din partea participanților la festival care încearcă să introducă pizza în cadrul acestuia”, a adăugat Wilson. „Așadar, anul acesta am vrut să încercăm propriul nostru serviciu, pentru a ajuta oamenii înfometați care stau în camping”.

Pizza livrată cu jetpack-ul vine întotdeauna caldă

Și trebuie să recunoaștem, cascadoria a fost destul de grozavă, după cum se poate vedea în filmarea de mai jos.

Excited to unveil the first ever pizza delivery via jetpack- a groundbreaking initiative from @dominos, orchestrated by @onegreenbean. 🍕 #JamPrime’s combo of video, photography & drone expertise vivified this incredible story. Distributed by @jampressltd. 🎥 #PublicRelations pic.twitter.com/exXqDiTQyc

— JamPrime ⚡️ (@jam_prime) June 21, 2023

Participanții la festivalul Glastonbury au fost impresionați.

„A fost WOW să văd un jetpack zburând peste Glasto”, a declarat pentru Independent Natalie Dixon, participantă la festival, care a fost martoră la eveniment. „Nu am văzut niciodată un jetpack, darămite unul care să livreze pizza”.

„Abia aștept să văd pe viitor unul aterizând în pragul ușii mele”, a adăugat ea.

Un purtător de cuvânt al companiei din spatele cascadoriei, firma Gravity Industries, a recunoscut că livrarea a fost o „utilizare neobișnuită” a costumelor lor, dar a spus că pizza cu jetpack ar putea fi „viitorul” unei livrări eficiente.

„Păstrarea unei pizza calde folosind costumul jetpack este cu siguranță o utilizare neobișnuită a tehnologiei noastre, iar pizza nu este în planul nostru de zbor normal”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Independent.

„Dar posibilitatea de a depăși timpul mediu de livrare zburând prin câmpurile Somerset și hrănind oamenii arată cu siguranță viitorul serviciului de livrare rapidă”.

Până în acel moment, totuși, având în vedere că costumele jetpack Gravity Industries încep de la aproximativ 483.000 USD și pot transporta doar două pizza deodată, nu este clar dacă Domino’s ar putea adopta această metodă de livrare la scară largă în curând.