Tehnologie

VIDEO Cum arată 100 de câini Husky la un loc: Clipul care a făcut turul internetului

În ceea ce ar putea fi cea mai bună argumentare pentru a avea întotdeauna o cameră la îndemână, un videoclip surprinde o hoardă colosală de câini husky pufoși fugind printr-un mall, și este la fel de adorabil pe cât se așteaptă toată lumea.

Videoclipul, postat de South China Morning Post, arată marșul pufoș al aproximativ 100 de câini Husky siberieni alergând de colo-colo.

Se pare că au scăpat dintr-o cafenea pentru animale de companie situat într-un centru comercial din China, după ce ușa a fost lăsată deschisă.

Câinii husky, bucuroși că au scăpat din țarc

South China Morning Post a raportat că mai mulți câini păreau entuziasmați după ce și-au văzut stăpânii pentru prima dată de „ceva timp”.

„Ce mall este acesta? Când vor scăpa din nou? Sunt și eu în joc! Acest lucru pare atât de distractiv!”, a comentat o persoană pe rețelele de socializare, așa cum a fost tradus și raportat de South China Morning Post.

Videoclipul arată haosul din mai multe perspective, inclusiv fotografii statice, toate cuprinzând mulțimi de câini alergând și dând din coadă.

Cumpărătorii se uită în jur, confuzi și amuzați. Între timp, câinii păreau încântați să exploreze mall-ul; atât de încântați, încât pufoșii au ignorat apelurile personalului de la cafenea.

Unii comentatori au sugerat că animalele ar trebui să fie lăsate mai des afară, observând spațiul posibil strâmt și oferind idei precum instalarea unui perimetru în care câinii ar putea să se plimbe liber.

Mai mult spațiu pentru câini

Mulți au remarcat, de asemenea, și cât de mult s-ar bucura cumpărătorii din mall de spațiul suplimentar și de timpul petrecut cu câinii.

Escapada adorabilă ar putea, de asemenea, să atragă mai mult trafic către cafenea, oferind câinilor husky atenția pe care par să o dorească.

Indiferent de asta, videoclipul cu gașca de husky care preia controlul în mall cu siguranță a făcut mulți oameni să zâmbească.