Tehnologie

VIDEO Ce este BeFake AI și cum te ajută să devii cine vrei pe rețele de socializare. În ce mod va îngropa BeReal

O nouă aplicație de social media numită BeFake AI dorește să adopte o abordare legitimă a autoexprimarii folosind camerele și fotografiile unui telefon pentru a produce imagini creative asistate de AI.

Alias Technologies își numește aplicația „o conexiune expresivă care dă putere noi modalități de conectare cu prietenii prin imagini generate de inteligență artificială”.

Este o continuare firească pentru o altă aplicație populară printre utilizatorii generației Z, numită BeReal.

BeFake AI funcționează într-un mod similar, cu excepția faptului că se concentrează la fundaluri fantastice sau tematice și elemente vizuale inedite.

Ideea este că, în loc să-i pună pe oameni să încerce să fie perfecți, așa cum face BeReal, ei pot folosi imaginile generate de AI pentru a se exprima și a se ascunde în spatele acestora.

Cum poți folosi BeFake AI

În cazul în care te întrebai, pentru a folosi BeFake AI, utilizatorii trebuie să introducă mesaje text pentru a genera imagini care se pot adapta la fața și fundalul dorit, pe care le pot salva și posta pe alte platforme, deci nu există exclusivitate, ceea ce este, evident, un lucru absolut senzațional

După cum spune CEO-ul Kristen Garcia Dumont, aplicația a fost creată pentru a sparge „barierele conexiunii umane” și consideră că inteligența artificială poate „democratiza rețelele de socializare și poate reduce stresul, presiunea și vulnerabilitatea” pe care mulți le simt atunci când postează sau vizionează conținut.

„Deși credem că mișcarea de a arăta online candidați bruti din viața reală a fost bine intenționată, teza noastră este destul de diferită”, a spus, de asemenea, Kristen Garcia Dumont.

„Oamenii își doresc rețele de socializare aspiraționale și să-și arate cele mai bune căi online, iar BeFake le permite utilizatorilor să transforme cu ușurință orice moment prin AI și să-și împărtășească creativitatea cu prietenii”, a concluzionat aceasta.

Dacă BeFake AI va suferi soarta BeReal, rămâne de văzut, însă.