Tehnologie

Ultimul motiv pentru care ți-ai fi luat un Galaxy S24 Ultra „dispare” în martie. Vechiul Galaxy S23 va face aceleași lucruri

Samsung a vorbit recent despre caracteristicile de inteligență artificială ale Galaxy S24, care vor ajunge pe telefoanele (inclusiv cele pliabile) și tabletele din anul trecut.

Mai multe dispozitive din 2023 vor primi o actualizare software luna viitoare cu caracteristicile de inteligență artificială din seria S24. Lucrul acesta se va întâmpla în luna martie a acestui an.

Galaxy S24, „Aceeași Mărie cu aceeași pălărie”

Acestea includ trucuri de inteligență artificială bazate pe comunicare, cum ar fi Asistența pentru Chat (ajustarea tonului mesajelor și traducerea mesajelor), Traducerea Live (traduceri în timp real de voce și text) și Interpreta (traducere pe ecran divizat pentru conversații față în față).

În cele din urmă, caracteristicile de inteligență artificială bazate pe imagini care vin către acele dispozitive includ Editare Generativă, Sugestia de Editare și Slow-Mo Instant.

Vezi și: REVIEW Samsung Galaxy S24 Ultra: telefonul de ieri cu tehnologia de azi. Cum ajungi să dai 8000 de lei pe “același” smartphone

Telefoanele de anul trecut care sunt bune și anul acesta

Lista completă a dispozitivelor care vor primi actualizarea începând cu martie include Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Tab S9. Dar Samsung spune că te poți aștepta ca și mai multe să fie adăugate în această listă.

„Acesta este doar începutul lui Galaxy AI, deoarece intenționăm să aducem experiența la peste 100 de milioane de utilizatori Galaxy până în 2024 și să continuăm să inovăm modalități de a exploata posibilitățile nelimitate ale inteligenței artificiale mobile”, a scris președintele Samsung, TM Roh, într-un comunicat de presă.

Vezi și: Samsung Unpacked 2023, în Seoul: cele mai recente tehnologii menite să deschidă posibilități și să transforme vieți

Practic, vorbim despre o serie Galaxy S24 care nu aduce nimic nou, în anul 2024. De ce ai da mai mulți bani pe S24 când poți păstra liniștit S23-ul de anul trecut?

Vezi și: Samsung Galaxy S24, lansat oficial. Tot ce trebuie să știi despre Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra. Galaxy AI este ingredientul secret