Tehnologie

Sonos Ace, lansate oficial. Ce trebuie să știe despre cele mai bune căști wireless din 2024, cât sunt de deștepte

Sonos a anunțat lansarea primelor sale căști, Sonos Ace, marcând astfel mult așteptata intrare a brandului în această categorie de produse. Recunoscut pentru inovațiile sale de top în domeniul sunetului, Sonos își aduce acum renumita expertiză audio și de design pentru a transforma experiența de audiție la căști.

Noile căști premium over-the-ear Bluetooth oferă un sunet spațial de înaltă calitate, funcție de anulare activă a zgomotului (ANC) și modul Aware, precum și cea mai imersivă experiență home theater posibilă datorită noii tehnologii TrueCinema.

Un nou standard în tehnologia audio

Sonos Ace sunt create pentru a redefini standardele în tehnologia audio pentru căști. Acestea dispun de două drivere personalizate care asigură un sunet precis și clar, astfel încât utilizatorii să se bucure de fiecare notă muzicală, fiecare cuvânt dintr-un podcast sau claritatea unui apel telefonic. Sonos a integrat tehnologia Dolby Atmos pentru a oferi o experiență audio imersivă, creând un sunet surround captivant care înconjoară utilizatorii din toate direcțiile. Urmărirea dinamică a capului menține utilizatorii centrați în acțiune, indiferent de mișcările lor, asigurând o experiență consistentă și captivantă.

Funcții avansate pentru o experiență personalizată

Sonos Ace oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla modul în care percep sunetul din jurul lor. Funcția Active Noise Cancellation (ANC) elimină zgomotul nedorit din mediu, permițându-le să se concentreze pe ceea ce ascultă. În situațiile în care utilizatorii doresc să fie conștienți de mediul înconjurător, modul Aware poate fi activat pentru a permite trecerea sunetului ambiental, ideal pentru momentele în care se află pe stradă sau la birou.

Durata de viață a bateriei este un alt aspect impresionant al căștilor Sonos Ace. Cu o autonomie de până la 30 de ore, utilizatorii pot asculta muzica preferată sau pot vorbi la telefon fără a se preocupa de reîncărcare. Mai mult, încărcarea rapidă le asigură trei ore de utilizare cu doar trei minute de încărcare, astfel încât să nu rateze niciun moment important.

Design elegant și confort de lungă durată

Sonos Ace impresionează nu doar prin performanțele audio, ci și prin designul lor elegant și confortabil. Realizate din materiale de calitate superioară, căștile oferă o potrivire lejeră și confortabilă, fiind dotate cu spumă cu memorie și piele vegană. Banda de fixare pe cap și pernuțele pentru urechi creează o etanșare acustică perfectă, iar designul pliabil facilitează depozitarea și transportul.

Mai mult, căștile sunt proiectate pentru durabilitate, folosind materiale circulare și reducând utilizarea plasticului virgin cu 17%. Husa de călătorie este realizată din pâslă reciclată, reflectând angajamentul Sonos față de sustenabilitate. Acestea sunt concepute pentru utilizare zilnică, fiind echipate cu pernuțe de ureche interschimbabile, care permit o adaptare perfectă și o curățare ușoară.

Inovație și sustenabilitate

Sonos Ace nu doar că aduc o inovație în domeniul audio, dar și în ceea ce privește sustenabilitatea. Materialele folosite sunt selectate cu grijă pentru a reduce impactul asupra mediului, iar designul responsabil al căștilor reflectă angajamentul Sonos față de protejarea planetei. Husa de călătorie, realizată din pâslă reciclată, este doar un exemplu al modului în care Sonos își propune să reducă utilizarea plasticului și să promoveze reciclarea.

Maxime Bouvat-Merlin, Chief Product Officer la Sonos, a declarat: „Sonos Ace reprezintă ambiția noastră de a crea experiențe sonore emoționante, adaptate momentelor pe care le trăim. Este un capitol nou și interesant în proiectarea experienței de ascultare personală. Cu fidelitate față de moștenirea Sonos de produse premium, fiecare detaliu individual al căștilor Sonos Ace a fost realizat cu măiestrie, proiectat personalizat și reglat de către cei mai mari experți din lume în domeniul sunetului, totul pentru a oferi utilizatorilor o experiență de ascultare diferită de oricare alta.”

Disponibilitate și preț

Sonos Ace vor fi disponibile la nivel global în culorile Negru și Soft White începând cu 5 iunie 2024, la prețul de 2499 lei. Aceste căști sunt destinate celor care doresc să îmbine performanțele audio de top cu un design elegant și confortabil, fiind perfecte pentru utilizarea zilnică, fie că este vorba de ascultarea muzicii preferate, vizionarea unui film sau realizarea de apeluri telefonice.

Pentru mai multe informații, vizitați sonos.com și urmăriți @sonos pentru ultimele noutăți. Sonos Ace promite să redefinească standardele în materie de căști wireless, oferind o experiență de ascultare premium și personalizată, adaptată nevoilor fiecărui utilizator