Tehnologie

Schimbarea de la Instagram pe care o așteptai „de când erai mic”. Ce se întâmplă cu mesajele private pe rețeaua de socializare

Instagram a lansat instrumente de mesagerie directă încă din 2013, dar până acum nu a existat o modalitate de a le edita ce ai trimis greșit.

Acest lucru se schimbă. Meta tocmai a lansat o actualizare de software pentru aplicația Instagram care permite în sfârșit editarea mesajelor directe, cu o mare excepție. Ai doar 15 minute pentru a face orice modificări.

Cum poți edita mesajele în Instagram

Iată cum funcționează. Odată ce trimiți un mesaj direct și îți dai seama că ai făcut o greșeală uriașă, cum ar fi să îți declari „din greșeală” dragostea față de un vechi coleg de liceu, pur și simplu apasă și ține apăsat pe mesajul trimis.

Acest lucru va crea un meniu derulant. Caută „editare” și fă modificările necesare. Nimeni nu va ști vreodată, atâta timp cât ai ajuns acolo în decurs de 15 minute.

Aceasta nu este singura schimbare la mesajele directe găsită în actualizarea de astăzi. De asemenea, poți marca până la trei dintre mesajele directe preferate în partea de sus a fluxului, ceea ce este util în cazul conversațiilor în curs.

Aceasta poate fi făcută cu conversațiile standard unu-la-unu și conversațiile de grup. Pur și simplu țineți apăsat pe fila conversației, căutați meniul derulant și atingeți „marcare” pentru a face mutarea.

Schimbări majore la mesagerie

Actualizarea face, de asemenea, mai ușor de comutat între confirmările de citire pornite și oprite, în funcție de preferințele personale.

Restul funcțiilor noi recente sunt pur cosmetice. Există teme noi pentru mesajele directe, iar unele includ animații unice.

În cele din urmă, actualizarea include o modalitate de a salva stickerele preferate în mesajele directe pentru acces ușor. Pur și simplu ține apăsat pe sticker și va fi acolo data viitoare când îl vei dori.

Meta face în mod constant schimbări la Instagram. În ianuarie, a început testarea unei funcții care le permite utilizatorilor să acceseze o grilă secundară de fotografii pe care doar prietenii apropiați le pot vedea. La sfârșitul anului trecut, aplicația a primit șabloane de poveste personalizabile.