Tehnologie

Samsung dezvăluie Galaxy Ring, ca o modalitate de a „simplifica starea de bine de zi cu zi”

Samsung a dezvăluit, în sfârșit, Galaxy Ring în formă fizică, la Mobile World Conference (MWC 2024) și a dezvăluit câteva detalii suplimentare.

Cum funcționează Galaxy Ring

Dispozitivul este, desigur, centrat pe sănătate și bunăstare și va veni în trei culori, argintiu platină, auriu și negru ceramic. Va fi pus în vânzare mai târziu în acest an.

Samsung nu a spus prea multe despre Galaxy Ring când a afișat pentru prima dată o randare a dispozitivului la Unpacked, luna trecută. Tot ce știam la acea vreme era că va fi un purtabil orientat spre wellness, poziționat să rivalizeze cu Oura și că va avea o suită de senzori necunoscuți.

Unele imagini de la Samsung arată că este un inel concav, de aproximativ aceeași dimensiune cu Oura.

Samsung se concentrează pe wellness

Inelul este ușor și va fi oferit în mărimile de la 5 la 13, marcate de la S la XL în interiorul benzii. Dimensiunea bateriei (și, prin urmare, timpul dintre încărcări) va varia în funcție de dimensiune, variind de la 14,5 mAh la 21,5 mAh. Durata de viață a bateriei este necunoscută, dar Oura poate dura până la șapte zile între încărcări.

Potrivit unui blog al vicepreședintelui Samsung, Dr. Hon Pak, inelul smart va urmări somnul în funcție de ritmul cardiac, mișcarea și respirația, apoi va oferi utilizatorilor sfaturi pe baza acestui fapt. Compania va colecta, de asemenea, date de la partenerul Natural Cycles, care face deja urmărirea fertilității pe Galaxy Watch, potrivit cu o funcție cheie Oura.

Galaxy Ring va oferi, de asemenea, un nou instrument numit Scorul meu de vitalitate, care măsoară vigilența, astfel încât utilizatorii să poată vedea dacă sunt la cel mai bun nivel. Feedback-ul va fi disponibil prin „Booster Cards” care oferă sfaturi bazate pe știință folosind somnul și alte date colectate de dispozitiv.

Galaxy Ring va face parte din ecosistemul Samsung Health și va fi compatibil cu Galaxy Watch. Aceasta înseamnă că vei putea folosi ambele dispozitive simultan pentru a-ți urmări starea de sănătate și pentru a obține date de calitate superioară ca rezultat. Acestea fiind spuse, avantajul unui inel purtabil este că este mult mai puțin enervant să dormi cu el.