Tehnologie

Noi funcții de la WhatsApp: Ce poți face de acum pe Channels

WhatsApp Channels le permit acum utilizatorilor să trimită mesaje vocale. Meta a introdus noi funcții pentru Channels în întreaga lume.

Noi funcții de la WhatsApp Channels

WhatsApp a introdus noi funcții pe care Channels le pot folosi pentru a interacționa cu utilizatorii lor. Cele mai importante, poate, sunt actualizările vocale. Astfel, administratorii și proprietarii canalelor, cum ar fi celebritățile, pot trimite acum mesaje vocale grupului lor.

Meta spune că rapperul portorican Bad Bunny a fost prima celebritate care a testat aceste funcții, dar lansează funcția la scară largă astăzi. Actualizările vocale sunt una dintre cele mai populare funcții ale WhatsApp, probabil pentru că le permite utilizatorilor să trimită mesaje fără a fi nevoie să tasteze, chiar și în timp ce conduc sau fac altceva.

Ca referință, din analizele efectuate de companie, utilizatorii WhatsApp trimit șapte miliarde de mesaje vocale în aplicație în fiecare zi, așa că cel mai probabil a fost o decizie foarte ușoară pentru Meta să aducă funcția pe Channels.

Vezi și:Funcția nouă de la WhatsApp: Ce trebuie să știi dacă folosești platforma de mesagerie, se schimbă ceva important

Ce pot face utilizatorii

Pe lângă actualizările vocale, administratorii pot acum să partajeze sondaje în chat la care urmăritorii lor pot răspunde. În plus, compania permite acum pentru Channels să aibă până la 16 administratori dacă doresc să se asigure că urmăritorii lor sunt mereu la curent cu cele mai recente știri.

În ceea ce privește fanii, aceștia vor putea acum să partajeze o actualizare a canalului ca statut, care este versiunea serviciului de mesagerie a poveștilor Instagram. Deoarece este posibil să partajezi note vocale ca Stare WhatsApp, asta înseamnă că probabil poți partaja și o actualizare vocală a Canalului, dacă dorești. Toate aceste funcții își fac drum către utilizatorii WhatsApp din întreaga lume în curând.

Vezi și: Noutate WhatsApp pentru milioane de utilizatori. Ce vor putea face de acum înainte în aplicație posesorii de telefoane iPhone