Tehnologie

Meta își lărgește orizonturile. Horizon Worlds, cu un pas mai aproape de toți utilizatorii

Meta a făcut încă un pas înspre Horizon Worlds, care ar trebui să fie un pic mai accesibil, aducând conceptul atât pe web, cât și pe dispozitive mobile.

Compania a anunțat că Super Rumble, primul joc din studioul său intern Ouro Interactive, este acum disponibil pentru un număr limitat de utilizatori de telefonie mobilă prin aplicația Meta Quest, pe Android.

De asemenea, îți va îndrepta atenția și către aplicația de pe dispozitivele iOS în următoarele săptămâni, iar cei care doresc să joace pe desktop o pot accesa prin site-ul oficial al Horizon.

În momentul în care Meta a lansat shooter-ul pentru un singur jucător, a spus că Super Rumble va fi una dintre primele lumi care va fi disponibilă atunci când va apărea noua aplicație.

Meta vrea ca absolut toată lumea să se poată bucura de Horizon Worlds

De asemenea, s-a mai spus că jocul va fi disponibil pe mai multe platforme, astfel încât oamenii să se poată bucura de el împreună cu prietenii lor, indiferent dacă sunt pe mobil, pe web sau utilizează un set de căști VR.

De asemenea, compania a anunțat că va lansa mai multe lumi în următoarele câteva luni pentru a le oferi oamenilor o modalitate de a petrece timp, de a discuta și chiar de a se bucura de concerte gratuite în metavers, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

„Metaversul ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea, indiferent de dispozitivul pe care se află. Și în timp ce căștile Quest sunt cea mai captivantă modalitate de a-l accesa, credem că ar trebui să existe mai multe căi.

Aducerea Lumilor pe mai multe splatform este un pas către realizarea acestei viziuni și deschiderea experienței către mai mulți oameni”, au declarat reprezentanții Meta.

Întrucât fiecare dispozitiv are o interfață diferită, Meta a trebuit să optimizeze comenzile jocului, cum ar fi sunetul pentru dispozitivele mobile și computer.

Nu este clar cum diferă experiențele, dar Super Rumble pe mobil și pe web este încă în faza de testare, astfel încât jucătorii ar putea întâmpina erori.