Tehnologie

Îmbunătățirea pe care o aștepta toată lumea. Camera foto de la Samsung S24, din ce în ce mai bună

Samsung a lansat mai multe actualizări de firmware pentru Galaxy S24 pentru a remedia bug-urile raportate și pentru a actualiza patch-ul de securitate la cea mai recentă versiune disponibilă.

Cu toate acestea, actualizări au fost insuficiente pentru a rezolva problemele de procesare a imaginilor care au afectat performanța camerei versatile a telefonului tău.

Samsung vrea să-și îmbunătățească cel mai recent flagship

Se presupune că Samsung lucrează la o actualizare mare a camerei pentru flagship-ul său din 2024, care ar urma să fie lansată în aprilie.

Mulți utilizatori de Galaxy S24 au raportat pe Reddit că au primit actualizarea de firmware AXCA, care are o dimensiune de aproximativ 800MB.

Informațiile de lansare ale Samsung care însoțesc actualizarea menționează doar patch-ul de securitate din aprilie 2024, alături de îmbunătățiri obișnuite de stabilitate.

Se poate spune că Samsung a reușit din nou să te întreacă pe sine în lansarea celui mai recent patch lunar de securitate pentru dispozitivele sale flagship.

O listă detaliată a îmbunătățirilor specifice camerei este disponibilă pe forumurile din Coreea de Sud ale Samsung.

În ce ar putea consta îmbunătățirile

Schimbările includ optimizări de procesare ale camerei, imagini în condiții de lumină scăzută și culori în aplicația ExpertRAW, dar și claritate îmbunătățită a textului atunci când se folosește zoom-ul în modul foto. O altă îmbunătățire este adăugarea unei noi rezoluții de 480 x 480 pentru Instant Slow Mo.

Firmware-ul ar putea conține și alte schimbări, în special în ceea ce privește procesarea imaginilor, dar acestea nu au fost încă detaliate.

Poți verifica dacă firmware-ul AXCA este disponibil pentru Galaxy S24-ul tău de la Setări > Actualizare software > Descărcare și instalare.

Nu te aștepta ca performanța camerei Galaxy S24 să se îmbunătățească dramatic, dar va fi, oricum, mai bună.

Așadar, dacă nu ești prea mulțumit de fotografiile pe care le face Galaxy S24-ul tău, nu te aștepta ca cel mai recent firmware să schimbe radical acest lucru.

O actualizare mai semnificativă, concentrată pe cameră, ar trebui să fie lansată pe la sfârșitul lunii aprilie, despre care se zvonește că va îmbunătăți balansul de alb și calitatea imaginii teleobiectivului.