Tehnologie

Google vrea un univers dominat de AI: ce schimbări ar putea aduce asistentului său digital

Cursa continuă pentru a extinde tehnologia AI generativă ajunge la asistenții digitali, iar companiile își încordează mușchii care mai de care,

Spre exemplu, Google lucrează la o reeditare pentru Asistentul său, care va include tehnologie generativă alimentată de AI.

Vicepreședintele Asistentului Google, Peeyush Ranjan, și directorul de produs, Duke Dukellis, le-au explicat angajaților ideea din spate, declarând: „Ca echipă, trebuie să ne concentrăm pe furnizarea de experiențe de produse critice și de înaltă calitate pentru utilizatorii noștri.

Inteligența artificială are potențialul de a schimba viețile oamenilor

De asemenea, am observat, de-a lungul timpului, potențialul AI generativ de a transforma viețile oamenilor și de a beneficia de o oportunitate uriașă de a explora cum ar arăta un Asistent supraalimentat, adică alimentat de cea mai recentă tehnologie LLM”, le-a transmis acesta angajaților.

În special, e-mailul intern destinat angajaților a dezvăluit că Google lucrează deja la acest lucru pentru dispozitivele mobile.

Nu există, până în momentul de față, o dată clară stabilită pentru momentul în care Google va integra această tehnologie în dispozitivele sale inteligente de acasă sau, de altfel, exact cum vor arăta aceste noi actualizări.

Compania ar putea folosi Bard, chatbot-ul său AI, pentru a conversa cu utilizatorii Asistentului sau, dimpotrivă, ar putea încerca ceva complet original și nou. Rămâne de văzut cum se va materializa aceasta idee care, la drept vorbind, este inevitabilă, la un moment dat.

Indiferent la ce lucrează angajații Google, noile operațiuni au darul de a provoca o reconfigurare internă, cum ar fi combinarea echipelor Surfaces și Services într-una singură, pentru rezultate net superioare.

De asemenea, din câte se știe, compania are intenția de a renunța la un număr „mic” de angajați, dar nu a dezvăluit exact care va fi numărul celor concediați.

Pe viitor, Google ar putea să renunțe la și mai mulți angajați, pe măsură pe inteligența artificială ar putea să preia o parte din îndatoririle unora dintre ei.