Tehnologie

Facebook Messenger devine mai bun. Ce se întâmplă cu fotografiile tale pe mesagerie

Trimiterea imaginilor și videoclipurilor prin aplicațiile de mesagerie instantanee cum ar fi Facebook Messenger nu a fost niciodată soluția ideală.

De cele mai multe ori, s-ar putea să constați că aceste imagini sunt puternic comprimate, multe dintre aceste aplicații au fost lansate într-o epocă în care accesul la internet de mare viteză ar fi putut să nu fie la îndemâna oricui.

Facebook Messenger introduce fotografii HD în conversații

Facebook Messenger a anunțat oficial că va deveni un instrument mai bun pentru trimiterea și primirea de imagini de înaltă definiție. Atunci când trimiți cuiva o fotografie, vei putea selecta un comutator pentru a trimite imaginea în HD.

Selectând acest comutator, imaginea va fi comprimată mult mai puțin și, prin urmare, va fi trimisă la o calitate mult mai bună.

Înainte, modalitatea de a trimite o imagine în rezoluție completă era să o trimiți ca fișier sau un transfer.

Ar trebui menționat că un comutator identic a fost adăugat și în WhatsApp acum câteva săptămâni, deci acest lucru pare să fie ceva de care Meta este interesată în acest moment.

Includerea acestei funcții în Facebook Messenger, totuși, este interesantă deoarece aplicația este mult mai frecvent utilizată în SUA.

Mulți utilizatori sunt încă obligați să trimită mesaje utilizând SMS / MMS, care oferă o calitate absolut groaznică în ceea ce privește trimiterea de imagini, astfel că Facebook Messenger este o alternativă pe care utilizatorii o pot verifica dacă doresc să trimită prietenilor și persoanelor dragi imagini de înaltă calitate.

Ce altceva mai e nou

Alte îmbunătățiri în această actualizare includ posibilitatea de a partaja contactul tău Facebook Messenger folosind un cod QR, crearea de albume foto în cadrul conversațiilor și trimiterea de videoclipuri de până la 100 MB.

Ultima parte este, de asemenea, utilă în același context cu imaginile HD, deoarece de multe ori ar trebui să te bazezi pe e-mail pentru a trimite videoclipuri mai mari.