Tehnologie

Digi RCS RDS, ofertă fără precedent pentru românii care merg în vacanță. Mai ai timp până pe 20 august să renunți la Vodafone sau Orange

DIGI RCS RDS continuă să surprindă cu oferte avantajoase pentru românii care planifică vacanțe în această vară. Campania promoțională „Moneda DIGI” oferă o reducere substanțială pentru clienții care își portează numărul de telefon în rețeaua DIGI, oferindu-le astfel ocazia de a economisi considerabil pe durata călătoriilor.

Reduceri și planuri tarifare atractive

În perioada 06 iunie – 20 august, DIGI RCS RDS oferă o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 4 luni, pentru clienții care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI. Această ofertă este valabilă pentru abonamentele Nelimitat, Optim 3 și Optim 2, pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Astfel, prețul final al abonamentului poate varia între 3 și 5 Euro pe lună, TVA inclus, în funcție de numărul de abonamente achiziționate de același abonat.

Pentru abonații DIGI, avantajele nu se opresc aici. Operatorul oferă unele dintre cele mai avantajoase planuri tarifare de roaming în statele membre SEE (Spațiul Economic European) și în alte destinații turistice populare. În plus, DIGI se laudă cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din România, acoperind 98,8% din populația țării.

Beneficii pentru călătoriile în străinătate de la Digi RCS RDS

DIGI a lansat această campanie promoțională la începutul sezonului estival, oferind cele mai competitive prețuri de roaming. Clienții care aleg abonamentul Nelimitat beneficiază de minute nelimitate de roaming în statele membre SEE, trafic inclus de date roaming de până la 4,7 GB, trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă din România, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE.

Pentru destinațiile din afara zonei SEE, DIGI oferă planuri tarifare extrem de convenabile. De exemplu, pentru Turcia, roaming-ul de date costă doar 1,1 euro/GB, iar apelurile efectuate către România sunt taxate cu 0,19 euro/minut. În Serbia și Macedonia, tariful pentru traficul de date în roaming este de 1 euro/GB, iar apelurile efectuate către România costă 0,39 euro/minut. În Marea Britanie, roaming-ul de date mobile se taxează cu 0,7 euro/GB, iar apelurile efectuate către România costă doar 0,015 euro/minut. Pentru Statele Unite ale Americii, se aplică un tarif promoțional de 0,4 euro/GB pentru traficul de date în roaming și 0,025 euro/minut pentru apelurile efectuate către România.

Cum poți beneficia de ofertă

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții pot activa reducerea fie pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client, fie în punctele de prezență DIGI, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau apelând serviciul Relații Clienți la numărul 031.400.4600.

DIGI își menține prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, deservind în prezent 5,2 milioane de conexiuni mobile în rețelele 4G și 5G, conform datelor disponibile la 31 martie 2023. De asemenea, DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 37,8%, conform ultimului raport publicat de ANCOM.

Această ofertă reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să renunțe la Vodafone sau Orange și să se bucure de beneficiile oferite de DIGI, economisind astfel pe durata vacanțelor.