Tehnologie

Cum să-ți ștergi contul de Snapchat, dacă nu-ți mai trebuie sau nu-ți mai place

Snapchat este o aplicație populară care facilitează păstrarea contactului cu prietenii și distribuirea rapidă a selfie-urilor, fotografiilor și videoclipurilor.

Cu 382 de milioane de utilizatori activi zilnic, este, de asemenea, un loc minunat pentru a obține expunerea brandului tău, dacă ai unul.

Lentilele Snapchat adaugă un plus de distracție cu efecte AR de înaltă calitate, care te pot transforma într-un personaj asemănător Pixar sau pot adăuga machiaj și accesorii.

Totuși, poate că această aplicație nu te mai încântă așa de mult.

Ce trebui să știi înainte să elimini Snapchat

Iată ce trebuie să știi înainte de a șterge Snapchat și cum să procedezi fără a-ți pierde datele.

Unele dintre aceste date ar putea fi de interes pentru tine și merită salvate, în timp ce majoritatea pot fi șterse. Din păcate, opțiunile de descărcare sunt limitate.

Poți alege să incluzi amintiri în descărcare și să selectezi un interval de date.

Pentru a solicita datele Snapchat, deschide aplicația și atinge avatarul din colțul din stânga sus al ecranului, apoi roata din dreapta sus pentru a deschide setările. Derulează până la capătul setărilor pentru a găsi Datele mele.

Există o opțiune de a include amintiri și o poți activa printr-o atingere.

Dacă selectezi Personalizat, poți alege un interval de date precis. Atinge data de început, apoi data de încheiere pentru a selecta un interval personalizat.

Dacă ești absolut sigur că vrei să îți ștergi contul Snapchat, procedeul este ușor, dar este nevoie de 60 de zile pentru ca Snapchat să îl elimine.

Deschide Snapchat, atinge avatarul în stânga sus, apoi pictograma roată din dreapta sus. Derulează în partea de jos și atinge Ștergeți contul.

Trebuie să te conectezi cu ID-ul contului și parola, apoi faci click pe Continuați… și gata: Snapchat îți va dezactiva contul.

Vei primi un e-mail pentru a confirma faptul că Snapchat a fost dezactivat și se pregătește să-ți elimine contul, în 60 de zile, semn că îți dă timp, în cazul în care te răzgândești.