Tehnologie

Cum citești mesajele primite pe WhatsApp fără să le deschizi: trucul pe care trebuie să-l știi

Există un truc WhatsApp mai puțin cunoscut care îți permite să citești mesajele complet, fără a le deschide.

Într-o lume în care suntem cu toții în contact unii cu alții tot timpul, uneori este imposibil să răspundem imediat la toate mesajele, indiferent cât de mult îți place expeditorul. Având în vedere că mulți oameni se supără că sunt lăsați „pe Seen”, presiunea crește pentru a răspunde imediat ce deschizi un mesaj WhatsApp.

Pentru cei care se simt anxioși de îndată ce apar cele două linii albastre, există un răspuns la dorințele tale și s-ar putea să-ți câștige puțin timp, înainte de a trebui să formulezi un răspuns.

Cum vezi mesajele de pe WhatsApp fără să știe expeditorul

Conform companiei de soluții de gestionare a dispozitivelor mobile Android AirDroid, ar trebui, în primul rând, să apeși lung pe ecranul de pornire, afișând o pagină de meniu.

Apoi, ar trebui să atingi Widgeturi, care, la rândul lor, vor afișa toate widget-urile disponibile. Găsește widgetul „4 x 1 WhatsApp” și trage-l pe oricare dintre paginile tale de pornire, apăsând lung, odată adăugat, pentru a-l mări. Desigur, trebuie să fii atent, deoarece atingerea oricăror chat-uri le va activa, alertând expeditorii.

Acest hack este doar pentru utilizatorii de Android, din păcate. Deși utilizatorii de iPhone pot alege să dezactiveze citirea mesajelor WhatsApp, în aplicația în sine, împiedicând prietenii, familia și colegii să vadă acele bife albastre, acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu vor putea vedea când alții le-au văzut mesajele, la rândul lor, ceea ce este mai puțin decât ideal.

Dacă ești un utilizator iPhone care dorește să dezactiveze bifele acelea, ar trebui să atingi „Mai multe opțiuni” pe WhatsApp, înainte de a face clic pe „Setări”. Apoi ar trebui să mergi la „Confidențialitate”, unde ți se va oferi opțiunea de a dezactiva bifele de citire.

Potrivit site-ului WhatsApp, această acțiune, din păcate, nu va dezactiva bifele de citire pentru chat-urile de grup și nici nu va reda bifele pentru mesajele vocale, deoarece „nu există nicio modalitate de a dezactiva acele setări”.