Tehnologie

Cum ai grijă de copiii tăi pe TikTok, ca părinte: actualizări ale funcției Family Pairing și formarea Consiliului Tinerilor pe TikTok

TikTok adaugă noi filtre de conținut în funcția de Family Pairing, dar și formarea Consiliului Tinerilor.

Anul trecut, TikTok a lansat un instrument de filtrare a conținutului pentru a le permite oamenilor să filtreze videoclipurile care conțin cuvinte sau hashtag-uri pe care ar prefera să nu le vadă în feedurile For You sau de Following. De atunci, părinții și îngrijitorii au spus că ar dori mai multe metode prin care să personalizeze subiectele pe care adolescenții lor ar prefera să nu le vadă.

Astfel, TikTok aduce acum acest instrument în Family Pairing, prin care părinții au ocazia de a reduce probabilitatea ca adolescenții lor să vizioneze conținut nepotrivit.

Cum ascultă TikTok dorințele tinerilor

Pentru a adapta această funcție în Family Pairing, TikTok a discutat cu experți, inclusiv cu Family Online Safety Institute. Împreună au căutat un echilibru între nevoia de a le permite familiilor să aleagă cea mai bună experiență pentru ele și nevoia de a respecta drepturile tinerilor de a participa la experiența online.

Prin urmare, adolescenții pot vedea în mod implicit cuvintele cheie adăugate de părintele lor, iar această transparență poate ajuta, de asemenea, la începerea unor conversații despre limite și siguranță în online. Cuvintele cheie pe care le adaugă părinții și îngrijitorii sunt un element personalizat, pe lângă sistemul deja existent de Content Levels, care ajută la blocarea conținutului cu teme mature sau complexe pentru publicul cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani.

De asemenea, cel mai important pas pe care îl poate face TikTok pentru a construi o platformă sigură pentru adolescenți și familiile lor este să le înțeleagă experiențele. Astfel, evită să creeze soluții de siguranță pentru adolescenți care pot fi ineficiente sau inadecvate pentru comunitatea reală pe care trebuie să o protejeze.

În plus, ascultarea comunității ajută TikTok să devină un partener puternic pentru părinți, deoarece poate reprezenta mai bine nevoile de siguranță și bunăstare ale adolescenților. Mai târziu în acest an, TikTok va lansa Consiliul Tinerilor global al TikTok, unde va asculta experiențele celor care folosesc direct platforma și va avea mai multe informații pentru a crea cea mai sigură experiență posibilă pentru comunitate.