Tehnologie

Cum afli ziua de naștere a cuiva, pe LinkedIn: metoda simplă

Vrei să urezi cuiva la mulți ani de îndată ce ceasul bate de miezul nopții, dar persoana nu are cont de Facebook?

Poți face acest lucru folosind LinkedIn.

Important de știut este că nu vei putea vedea detaliile despre ziua de naștere ale unei persoane dacă aceasta a ales să ascundă aceste informații în profilul său.

Este posibil să fi făcut aceste informații vizibile doar pentru anumite persoane, iar dacă nu ești una dintre ele, nu le vei putea vedea.

Cum vezi ziua de naștere a cuiva pe LinkedIn

Pentru a vedea ziua de naștere a cuiva pe desktop, lansează browserul web preferat și deschide LinkedIn. Pe site, asigură-te că sunteți conectat la contul tău.

Apoi, deschide profilul utilizatorului a cărui naștere vrei să o vezi. Pe pagina de profil, în partea de sus, dă click pe „Informații de contact”.

Selecteează și, în fereastra deschisă, în secțiunea „Ziua de naștere”, vei vedea ziua de naștere a utilizatorului.

Dacă nu poți găsi o zi de naștere listată acolo, înseamnă că fie a ascuns-o în întregime, fie a permis doar anumitor persoane să o vadă.

Dacă folosești un telefon iPhone, iPad sau Android, utilizează aplicația mobilă LinkedIn pentru a vedea ziua de naștere a cuiva.

Începe prin a lansa aplicația LinkedIn pe telefon. Apoi, accesează profilul utilizatorului a cărui naștere vrei să o vezi.

În partea de sus a paginii de profil a utilizatorului, atinge cele trei puncte.

În meniul deschis, selectează „Informații de contact”.

Pe pagina următoare, în secțiunea „Ziua de naștere”, poți vizualiza ziua de naștere a utilizatorului.

Din nou, dacă acesta și-a schimbat setările de confidențialitate LinkedIn pentru a-și ascunde ziua de naștere, nu o vei găsi.

În acest caz, va trebui fie să verifici alte site-uri și rețele de socializare. Or, dacă nici asta un funcționează, poți întreba o cunoștință comună.