Tehnologie

Ce se află în interiorul lui iPhone 15 Pro: noul telefon, dezasamblat VIDEO

Iată cum este dezasamblat iPhone 15 Pro într-un video.

iPhone 15 Pro a fost dezvăluit la evenimentul de toamnă al Apple săptămâna trecută, alături de iPhone 15, iPhone 15 Plus și iPhone 15 Pro Max. Toate au putut fi precomandate vinerea trecută și urmează să devină disponibile pe 22 septembrie.

Înainte de asta, canalul YouTube PBKreviews a obținut un iPhone 15 Pro și a început dezasamblarea acestuia pe video, așa cum a devenit tradiție. Iată mai jos videoclipul complet, care arată interiorul iPhone 15 Pro așa cum a fost amenajat de Apple. Ca de obicei, la sfârșit putem vedea totul reasamblat, puțin câte puțin.

Videoclipul poate servi drept ghid pentru a efectua o astfel de dezasamblare pe cont propriu, deși, având în vedere tacticile controversate ale Apple cu privire la auto-reparații, nu suntem siguri că ați dori neapărat să mergeți pe această cale. Pentru majoritatea oamenilor, videoclipurile ca acesta vor rămâne în domeniul divertismentului.

Concluzia demontării este un scor de reparabilitate de 7 din 10, pe o scară pe care 10 este cel mai ușor reparabil. 7 nu este un scor rău, dar rezultatul este împiedicat de politicile Apple de asociere a pieselor cu dispozitive și iOS afișează tot felul de erori dacă utilizați piese neautorizate.

iPhone 15 Pro, scump și ușor de spart

Sticla de pe spatele noului iPhone 15 Pro Max se sparge în câteva secunde la noul test de durabilitate. Poți urmări un video în acest sens mai jos.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max au un design complet nou al șasiului realizat din ceea ce Apple spune că este titan de gradul 5. Un videoclip de testare a ridicat îngrijorări cu privire la durabilitatea acestui nou design, în special în ceea ce privește noile margini curbate.

Astfel, JerryRigEverything și-a postat testul anual de durabilitate cu iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max și are unele îngrijorări.

Pe parcursul testului de durabilitate, putem vedea noul titan de gradul 5 supus testării la zgârieturi, testelor de încălzire și multe altele. După cum era de așteptat, titanul se zgârie într-adevăr atunci când dai cu un cuțit pe el. Sticla din spate mată, totuși, este mult mai rezistentă la zgârieturi.