Tehnologie

Aplicațiile populare pe care le poți descărca pe telefoanele HUAWEI: Gmail și Google Meet, acum disponibile în AppGallery

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI. AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi, cu o creștere majoră care a plasat-o pe locul trei în top platforme de aplicații la nivel global.

Iată ce aplicații populare găsim și putem descărca pe toate telefoanele HUAWEI. Gmail și Google Meet sunt acum disponibile în AppGallery.

Printre cele mai populare aplicații care pot fi găsite și descărcate din AppGallery putem enumera: Gmail, Google Meet, YouTube, Google Maps, Uber, Google Drive, Google, Google Photos, YouTube Music, Google News, Google Slides, Google Translate, Google Docs, Discord, Google Classroom, Google One, Disney+, Duolingo, Dropbox, Airbnb, Microsoft Onedrive, Google Sheets, Amazon Prime Video, Google Earth, HBO Max.

Toate acestea pot fi descărcate din AppGallery pe orice telefon Huawei.

Gmail, una dintre cele mai folosite platforme de email, este acum disponibilă și în AppGallery. Cu Gmail poți avea mai multe conturi de email în aceeași aplicație și sincronizare automată între device-uri. Mai mult, ai cinci secunde în care poți apăsa Undo, după trimiterea mailului, în cazul în care vrei să corectezi ceva sau să anulezi trimiterea. De asemenea, cu Gmail ai un Inbox organizat, primești în secțiunea de Promotions newsletterele sau alte emailuri publicitare și poți crea diverse foldere pentru categorii de emailuri.

Google Meet, una dintre cele mai folosite aplicații de meetinguri online, este acum disponibilă și în AppGallery. Cu Google Meet poți crea ușor diverse meetinguri, poți accesa ușor un meeting la care ai fost invitat doar prin accesarea unui link, ai sub control cui oferi acces în meeting, iar într-un meeting pot intra până la 250 de persoane. De asemenea, poți folosi opțiunea de a ridica mâna pentru a putea vorbi, fără să întrerupi discuția în curs.

Aplicațiile se descarcă direct din AppGallery, căutând numele aplicației în AppGallery și apăsând pe butonul Instalare. Gbox se va instala automat odată cu prima aplicație Google descărcată și se va păstra în telefon. Este important de menționat că Gbox nu trebuie să se dezinstaleze din telefon, astfel încât aplicațiile Google să funcționeze corect.

Ca referință, GBox este un instrument care ajută utilizatorii să acceseze cu ușurință aplicațiile și serviciile Google. Cu GBox, te bucuri de experiența nativă Google pe toate dispozitivele Huawei. GBox oferă utilizatorilor o experiență perfectă, nu trebuie să îți resetezi dispozitivele și nici nu există setări complexe, GBox poate rula stabil și sigur pe dispozitivele tale.

Pentru funcționarea normală și fără probleme a aplicațiilor Google, nu dezinstala GBox și acordă-i permisiunile necesare. În plus, GBox nu aduce niciun fel de reclame. Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește securitatea GBox. Aplicațiile introduse în AppGallery au trecut controlul de securitate corespunzător pentru a asigura funcționarea sigură și stabilă a aplicațiilor.

AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume. Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent. Peste 223.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global.

Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o colecție masivă de aplicații organizate pentru consumatori din peste 170 de țări și regiuni.

În ceea ce privește siguranța, toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.

Desigur, toate aceste aplicații despre care am discutat până acum pot fi descărcate și pe cel mai nou telefon HUAWEI, P60 Pro. Acest smartphone se mândrește cu o cameră XMAGE Ultra-Lighting ce a făcut descoperiri revoluționare în domeniul imaginii. Seria HUAWEI P are imagistica inovatoare în centrul tehnologiei sale. HUAWEI P60 Pro vine cu un sistem optic reproiectat, cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o apertură fizică reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Aceste îmbunătățiri semnificative produc fotografii vii în condiții de iluminare slabă, pline de detalii. Noul motor de textură XD Fusion Pro, asigură detalii fine care pun în evidență chiar și strălucirea de pe suprafața sticlei. HUAWEI P60 Pro se remarcă și în domeniul fotografiei în mod de noapte datorită aperturii F2.1 – cea mai mare din industrie pentru o cameră de smartphone cu periscop teleobiectiv.