Tehnologie

Anunțul momentului de la Digi RCS RDS, telefoane aproape gratis. Mai ai timp doar câteva zile să profiți de ofertă

La fiecare câteva săptămâni, Digi RCS RDS își tentează abonații cu noi oferte și reduceri semnificative la serviciile din portofoliu, dar și la dispozitive. Cea mai recentă campanie a gigantului a făcut subiectului unui comunicat de presă și pare să fie cea mai recentă tentativă de a lua locul Orange pe primul loc în topul operatorilor de telefonie de la noi.

Până la finalul acestei luni, Digi RCS RDS vine în întâmpinarea nevoii românilor de a avea un telefon nou, cu performanțe peste medie, la un preț cât se poate de accesibil. Ca de fiecare dată, oferta este disponibilă atât pentru abonații existenți care vor să-și prelungească abonamentul, cât și pentru românii care vor să fugă de la Orange și Vodafone din varii motive.

„Ești pregătit pentru ultima lună de vară?😎
Portează-te la DIGI și schimbă-ți telefonul!📲
Alege abonamentul Nelimitat, cu net & minute infinite și roaming inclus, împreună cu Samsung Galaxy A34 5G, în 12 rate fixe de 109 lei/lună și avans de 339 lei.”, se arată în comunicatul DIGI RCS RDS.

Cu ce oferta vine în august Digi RCS-RDS

Digi RCS RDS te invită să treci online

Cu ocazia celei mai recente campanii de comunicare, Digi RCS RDS face o treabă foarte bună și în a ilustra motivele pentru care ar fi bine să muți orice fel de interacțiune cu operatorul în spațiul online și să eviți deplasările.

„Toate beneficiile DIGI cu un cont personal!💻📲
Dacă ești clientul nostru, creează-ți un cont pe DIGI.ro și descoperă avantajele:
👉 Totul la îndemână: Ai acces la plata facturii, activare servicii noi, upgrade-uri, portare și extraopțiuni.
👉 Timp economisit: Ai toate serviciile DIGI la un click distanță, le accesezi simplu și rapid oricând dorești de pe mobil, laptop sau tabletă.
👉 Oferte personalizate: Ai acces la toate promoțiile online, dedicate exclusiv clienților. Astfel, vei putea profita de cele mai bune oferte și reduceri de la DIGI.

👉 Suport rapid: Ai acces la suport tehnic la doar un mesaj distanță. Dacă ai nevoie de asistență tehnică, trimite-ne un mesaj direct din contul tău DIGI și te vom contacta în scurt timp.
👉 Siguranță: Contul DIGI îți oferă un mediu securizat pentru a-ți gestiona datele și serviciile. Astfel, vei avea control total asupra informațiilor tale și te vei putea bucura de o experiență online în siguranță.
Așa că, nu mai sta pe gânduri! Gestionează-ți toate serviciile DIGI într-un singur loc, cu doar câteva click-uri! Activează-ți contul acum și ai la îndemână tot ce vrei și tot ce-ți trebuie”, se menționează în același comunicat DIGI RCS RDS.