Tehnologie

Adobe Stock adaugă milioane de clipuri video 4K. Cum te ajută să lucrezi mai eficient, fără să faci rabat de la calitate

Adobe Stock a anunțat recent adăugarea de videoclipuri 4K la biblioteca sa, ceea ce ar trebui să-i bucure pe abonați.

Colecția actualizată adaugă nu mai puțin de 15 milioane de videoclipuri la biblioteca existentă, toate în rezoluție 4K. Videoclipurile sunt disponibile pentru abonații Adobe Stock fără costuri suplimentare.

4K nu mai este doar pentru unii

„Au trecut zilele de când 4K era un lux rezervat proiectelor de înaltă calitate. În lumea noastră axată pe elemente vizuale, 4K a devenit noul standard, oferind claritate și detalii fără egal, care fac ca HD să înceapă să arate neclar prin comparație”, explică un comunicat de presă de la Adobe.

Potrivit companiei, care este, practic, același gigant tehnologic din spatele principalelor instrumente de editare foto și video, cum ar fi Photoshop, Lightroom și Premiere, biblioteca vastă include o varietate mare în ceea ce privește „profunzimea, detaliul și diversitatea”.

Vezi și: Instrumentul bazat pe inteligență artificială care elimină zgomotul de fundal din orice înregistrare: cum funcționează

Biblioteca Adobe Stock combină opțiuni atât în 4K, cât și în HD, astfel încât utilizatorii nu vor trebui să treacă între cele două atunci când caută material video.

Pentru a începe să caute în bibliotecă, utilizatorii tasta „videoclipuri 4K” în Adobe Stock. Ei pot, de asemenea, să facă click pe „Panoul de vizualizare” pentru a restrânge și mai mult articolele cu filtre pentru a specifica detalii precum durata, rata de cadre, tipul de fundal și alte caracteristici.

„Cu această nouă ofertă, puteți face zoom, decupa și manipula materialele dvs. în moduri pe care HD pur și simplu nu le poate gestiona, fără a pierde un strop de calitate. Este vorba despre a oferi narațiunii dvs. adâncimea, detaliul și dinamismul pe care îl merită”, subliniază comunicatul Adobe.

Vezi și: Adobe nu vrea să rămână în urmă și apelează la inteligența artificială: ce știe să facă Firefly

Opțiuni de abonamente pentru Adobe Stock

Abonamentele Adobe Stock încep de la 30 de dolari pe lună pentru un plan anual și oferă utilizatorilor 10 active standard  sau un videoclip pe lună.

Pentru 50 de dolari pe lună, utilizatorii primesc 25 de active standard sau trei videoclipuri. 80 de dolari pe lună oferă 40 de active standard sau șase videoclipuri.

Adobe Stock oferă, de asemenea, un plan de 200 de dolari pe lună pentru 750 de active standard sau 25 de videoclipuri pe lună.

Primele trei planuri oferă teste gratuite de șapte zile. În plus, utilizatorii pot achiziționa pachete de credite, dacă doresc.

„Videoclipurile Adobe Stock 4K oferă bogăția culorilor vibrante și adâncime, facilitând aducerea viziunii dvs. la viață cu un realism uimitor și crearea unei experiențe profund imersive”, se precizează în comunicatul Adobe.

Adobe Stock a fost, de asemenea, instrumental în dezvoltarea și antrenarea platformei generative Adobe Firefly AI a Adobe.

Vezi și: Inteligența artificială evoluează semnificativ la Adobe: ce vei putea face cu Firefly