Tehnologie

Acum ai Youtube și Youtube Music, direct din AppGallery, pe telefonul tău Huawei – cum e experiența de utilizare?

Scriam, recent, aici că s-a rezolvat cea mai mare problemă în ceea ce privește telefoanele HUAWEI, și anume cea a aplicațiilor Google. Acum, poți descărca aplicațiile Google direct din AppGallery. Cel mai important, poți descărca aplicațiile Uber și Youtube tot direct din platforma lor de aplicații.

Așadar, aplicațiile Youtube și Youtube Music pot fi descărcate acum direct din AppGallery pe orice telefon Huawei. Ulterior, te poți loga cu contul tău de Google și te poți bucura de muzica și artiștii favoriți, poți da Subscribe canalelor dorite, poți achiziționa funcția Premium și poți reda conținutul din Youtube și Youtube Music pe alte device-uri, cum ar fi pe un smart TV.

În cazul în care ești utilizator de telefoane HUAWEI, merită să ai în vedere că AppGallery a progresat foarte mult în ultimii ani și face o treabă foarte bună în a-ți facilita accesul către cele mai populare aplicații și jocuri ale momentului.

Există tot mai multe aplicații terțe parte care pot ajuta utilizatorii Huawei să folosească serviciile Google. Dezvoltatorii au optimizat continuu aplicațiile, pe baza capacităților HMS Core, menite să îmbunătățească experiența utilizatorului. Platforma AppGallery poate fi folosită ca principala intrare pentru a descărca mai multe aplicații, precum: Google Maps, Google Drive, Google, Google Docs, Google Slides, Google Photos, Google Translate, Google News, Google Sheets, Google Classroom, Google One, Google Earth, YouTube, YouTube Music, Discord, Disney+, Duolingo, HBO Max, Uber, Amazon Prime Video, Airbnb, Microsoft Onedrive, Dropbox.

Cum e posibilă revenirea aplicațiilor Google pe telefoanele Huawei? E simplu. Este meritul GBox, o aplicație terță, care ne permite să instalăm Uber, Maps şi alte aplicaţii Google din Huawei AppGallery.

Aplicațiile se descarcă direct din AppGallery căutând numele aplicației în AppGallery și apăsând pe butonul Instalare. GBox se va instala automat odată cu prima aplicație descărcată și se va păstra în telefon (nu o dezinstalați! Fără ea nu vor funcționa aplicațiile pe bază de GMS). GBox (terță parte) oferă o experiență de utilizare ușoară în ceea ce privește folosirea aplicațiilor Google.

Cum se descarcă și utilizează aplicațiile Youtube și Youtube Music, din AppGallery?

Dar să revenim la aplicațiile Youtube și Youtube Music la care vreau să detaliez procesele de descărcare din AppGallery și experiența de utilizare.

Foarte mulți utilizatori au cont pe Youtube și își doresc să aibă această aplicație în telefonul lor Huawei, deoarece pot asculta muzica favorită și își pot urmări artiștii preferați.

Cum poți să instalezi Youtube pe Huawei? În continuare, îți prezint pașii necesari pentru descărcare.

Deschide AppGallery, care este magazinul de aplicații oficial al Huawei. Aproape orice aplicație poate fi găsită ușor în AppGallery
Scrie Youtube în câmpul de căutare, apoi dă click pe Instalare
Apasă pe INSTALARE și așteaptă finalizarea descărcării, după care apasă pe DESCHIDERE
Apasă INSTALARE pentru a completa instalarea Gbox
Deschide aplicația în telefonul tău, loghează-te cu contul tău (sau creează unul) și bucură-te de aplicație. Odată cu instalarea acestei aplicații, se va instala automat și GBox.

După cum se poate observa în screenshot-urile de mai sus, experiența de descărcare a aplicației Youtube din AppGallery este foarte simplă. De asemenea, facile sunt și logarea, utilizarea funcției de Subscribe la diverse canale, adăugarea de videoclipuri la Favorite sau în diverse liste personalizate, posibilitatea de a cumpăra funcția Premium și utilizarea acesteia, redarea conținutului media pe un smart TV. Toate acestea sunt posibile printr-un telefon Huawei.

Ca referință, eu am folosit un Huawei Nova9 care înainte le făcea probleme utilizatorilor, din cauza serviciilor Google.

În continuare, îți arăt cât de simplu e să instalezi și să folosești și aplicația Youtube Music, din nou, direct din AppGallery.

La fel ca în cazul aplicației Youtube, și Youtube Music este foarte ușor de descărcat și folosit pe orice telefon Huawei. Urmezi aceiași pași, descarci aplicația (GBox există deja în telefon, deci nu mai trebuie instalată), îți creezi cont și te bucuri de muzică.

În concluzie, ambele aplicații, Youtube și Youtube Music pot fi descărcate și folosite foarte ușor, direct din AppGallery, pe orice telefon HUAWEI.

Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește descărcarea aplicațiilor în telefonul tău Huawei, scanează QR codul de mai sus și vei fi direcționat spre un cont de WhatsApp unde vei primi răspuns de la echipa de suport a AppGallery.

Ca referință, AppGallery oferă o experiență plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi, cu o creștere majoră care a plasat-o pe locul 3 în Top platforme de aplicații la nivel global.

AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume, cu o creștere de 16% față de T3 din 2020. Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent. Astfel, peste 220.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global, prezentând o creștere cu 120% față de T3 din 2020.

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, oferă o colecție masivă de aplicații organizate pentru consumatori din peste 170 de țări și regiuni.

În final, în ceea ce privește siguranța, toate aplicațiile de pe AppGallery au fost testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală. AppGallery oferă un sistem de securitate și protecție completă, care include verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru pași, protecție la descărcare și instalare, precum și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.