Tehnologie

3 filme de pe Netflix care nu pot fi ratate. Sunt cele mai bune de când s-a lansat platforma

Milioane de români utilizează populara platformă Netflix pentru a viziona filme sau emisiuni de divertisment și pentru a se relaxa alături de prieteni și familie, detașându-se pentru o clipă de tumultul vieții cotidiene.

Dacă te numeri printre abonații platformei, știi și tu că opțiunile pe care ți le pune la dispoziție sunt aproape infinite. Ai o gamă foarte variată de filme, seriale sau emisiuni din care poți alege, iar fiecare program propus vine cu o scurtă descriere care să-ți ofere o imagine de ansamblu asupra producției respective, dar care să-ți și stârnească interesul pentru a da play.

Cu toate acestea, e dificil să faci o alegere. Filme de acțiune, inspirate din viața reală, romantice, cu suspans, de groază sau emisiuni despre și cu vedete internaționale? E greu să te decizi, tocmai de aceea am realizat o selecție de trei filme de top ce pot fi vizionate pe Netflix la ora actuală.

3 filme de pe Netflix care merită văzute săptămâna aceasta

Unii spun că ar fi cele mai bune din toate timpurile, de când există platforma, dar desigur că fiecare persoană are gusturi diferite, alte scări de valori, alte așteptări și preferințe. Cert este că măcar o producție de pe listă îți va stârni interesul:

„La noapte te culci cu mine”

Titlul este suficient de incitant și subiectiv cât să fii determinat să te uiți la acest film, mai ales dacă împarți punga de popcorn cu iubitul/iubita ta.

Despre ce este vorba? Prinsă într-o căsnicie fără pasiune, o jurnalistă trebuie să aleagă între soțul ei devotat, dar înstrăinat, și un fost iubit mai tânăr, care a reintrat în viața ei.

„Familia Crood: Vremuri noi”

Dacă ești pasionat de istorie, mister și un adept al suspansului și enigmelor, ai găsit filmul ideal pentru tine!

„Familia Crood a reușit să supraviețuiască unei serii întregi de pericole și dezastre, de la creaturi preistorice cu colți ucigași, la nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum ei au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ. Mai există una!

Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care să-l numească “acasă”. Prin urmare, se pornesc cu toții în lumea largă, în căutarea unui loc mai ferit de pericole, unde să-și construiască un cămin”, conform Cinemagia.ro.

„A noua poartă”

Ești fanul lui Johnny Depp? Îți recomandăm această producție cinematografică de excepție care pune în lumină geniul actoricesc al șarmantului actor.

Căutând peste tot un exemplar rar dintr-o carte, un librar lipsit de scrupule ajunge într-o lume a crimei, înșelătoriei și idolatriei satanice.

Vizionare plăcută!