Jocuri

Oferta PlayStation Plus pe iunie, confirmată oficial: ce jocuri gratuite primești de la Sony

Sony a dezvăluit gama de jocuri aferente pentru luna iunie, pe PlayStation Plus.

Practic, acestea sunt cele trei titluri pe care utilizatorii de la nivelurile Sony Esențial, Extra și Premium le pot revendica și la care pot păstra acces atâta timp cât continuă să rămână abonați la serviciu.

Cele trei jocuri pe care „ți le face cadou” Sony în luna iunie

Capul de afiș al lunii iunie este, fără dar și poate, NBA 2K23. Cea mai recentă ediție a seriei prezintă revenirea Jordan Challenge, în care poți juca prin intermediul a 15 momente cheie care au avut loc în cariera de succes a legendarului Michael Jordan.

De asemenea, din aceeași categorie face parte și Jurassic World Evolution 2, un simulator de construcție și management în care îți poți construi propriul parc tematic Jurassic World. Poate că vei avea mai mult noroc să ții dinozaurii în incinte decât personajele din filme, totuși. Depinde, evident, de tine și de capacitatea ta de a te ridica la înălțime, ca gamer.

Cel de-al treilea joc pe care abonații PS Plus îl vor putea juca gratuit luna viitoare este Trek to Yomi. În definitiv, aceasta este o aventură cu multă acțiune, inspirată de Akira Kurosawa și plasată în perioada Edo din Japonia.

În cazul în care ești interesat, află că poți juca din perspectiva unui tânăr samurai care caută să se răzbune împotriva celor care i-au atacat satul.

Mulți utilizatori au declarat că Trek to Yomi este un joc deosebit de interesant și captivant, adăugând că ar avea mai mult stil decât substanță.

Altă veste bună este că poți, în egală măsură, adăuga aceste jocuri în biblioteca ta fără costuri suplimentare. începând cu data de 6 iunie.

Versiunile PS4 și PS5 ale tuturor celor trei jocuri vor fi disponibile dornicilor de „joacă”.

Vestea proastă este că, dacă încă sperai să mai poți beneficia de jocurile May: Grid Legends, Chivalry 2 și Descenders, timpul tău s-a cam scurs, ieri fiind ultima zi.