Tehnologie

WhatsApp se schimbă la față și îți face viața mai ușoară. Noutatea de la cea mai populară aplicație de mesagerie

WhatsApp beta pentru Android 2.24.9.12 a introdus o caracteristică care le permite utilizatorilor să atașeze note la fiecare contact.

Această funcție deschide calea pentru utilizatori să salveze un mesaj specific cu mai multe detalii.

Cum funcționează noua opțiune de la WhatsApp

În prezent, funcția este disponibilă și pe clientul web WhatsApp, permițându-le utilizatorilor să atașeze note fiecărui contact, introducând astfel o modalitate excelentă de adăugare a informațiilor personalizate la detaliile de contact pentru referințe viitoare.

Caracteristica notelor de contact pentru interfața web a fost deja observată în versiunea beta WhatsApp pentru Android 2.24.9.12.

Între timp, nota este vizibilă doar proprietarului contului WhatsApp. De asemenea, lungimea textului permisă încă nu a fost descoperită, dar ar trebui să fie suficient de lungă pentru a stoca unele informații critice despre un utilizator.

În timp ce disponibilitatea viitoare a caracteristicii notelor de contact pentru utilizatorii personali este incertă, toate indicațiile indică lansarea inițială pentru utilizatorii de afaceri, așa cum reiese din eticheta „Acesta este un cont de afaceri”, în descrierea contului de test și promptul din câmpul de notă care spune „Adăugați note despre clientul dvs”.

Această exclusivitate subliniază valoarea pe care WhatsApp o acordă utilizatorilor săi de afaceri.

Cum te ajută

Caracteristica notelor de contact reprezintă o îmbunătățire semnificativă pentru conturile de afaceri. Ea le oferă proprietarilor de afaceri posibilitatea de a stoca detaliile de contact ale clienților lor, îmbogățite cu informații personalizate cum ar fi locația, preferințele sau zilele de naștere.

Această potențială opțiune pentru stocarea datelor personalizate poate îmbunătăți în mod semnificativ serviciul pentru clienți, permițând întreprinderilor să-și personalizeze interacțiunile conform nevoilor și preferințelor individuale ale clienților.

Se așteaptă ca respectiva caracteristica să fie lansată pe WhatsApp Web cu o actualizare viitoare. Astfel, proprietarii de afaceri cu conturi  WhatsApp ar trebui să fie atenți la actualizările viitoare pentru a profita de această caracteristică valoroasă.