Tehnologie

Utilizatorii de iPhone ar putea primi funcții noi interesante: Ce aduce iOS 18

iOS 18 ar putea aduce puțin mai multă distracție în experiența utilizatorilor de iPhone.

iOS 18 promite să aducă îmbunătățiri semnificative în experiența utilizatorilor de iPhone, introducând noi caracteristici și funcționalități inovatoare.

Utilizatorii de iPhone ar putea primi emoji generate de AI

În newsletterul Power On din această săptămână, Mark Gurman de la Bloomberg raportează că emoji generate de AI vor fi printre noile funcții pe care Apple le va prezenta la WWDC luna viitoare. Ca și cum biblioteca actuală de emoji nu ar fi fost suficient de copleșitoare, Gurman scrie că firma „dezvoltă software care poate crea emoji personalizate pe loc, pe baza a ceea ce utilizează utilizatorii în mesaje”. Personal, abia aștept să văd creațiile interesante care sunt sigur vor ieși din această nouă funcție.

Se pare că Apple lucrează și la faptul că utilizatorii de iPhone vor avea mai multe opțiuni de personalizare pentru aplicațiile lor și ecranul de start, precum posibilitatea de a schimba culoarea iconițelor aplicațiilor și de a aranja lucrurile mai liber, în loc să fie blocați în aspectul grilă.

Ultimul aspect ar fi în special o schimbare destul de mare pentru Apple, dar cu siguranță una binevenită pentru orice utilizatori care au fost nerăbdători să devină mai creativi cu designurile ecranelor lor de start. Desigur, acestea sunt doar zvonuri, deci nu luați nimic ca pe un lucru bătut în cuie.

Mai multă personalizare a aplicațiilor decât oricând cu iOS 18

S-a discutat foarte mult despre planurile de AI ale Apple înaintea conferinței sale anuale pentru dezvoltatori, care începe pe 10 iunie, dar în loc să debuteze ceva prea strălucitor în acest stadiu, Gurman sugerează că Apple se va concentra pe aplicații practice ale tehnologiei.

Astfel, se așteaptă ca Apple să anunțe o colaborare cu OpenAI și, conform lui Gurman, s-ar putea să dea un impuls AI pentru lucruri precum căutările Safari, Siri, retușarea fotografiilor și transcrierile de memos vocale. Compania ar putea, de asemenea, să introducă recenzii inteligente pentru notificări, pagini web și altele.

Aceste îmbunătățiri promit să ofere o experiență mai plăcută și mai personalizată pentru utilizatorii de iPhone, consolidând poziția iOS ca unul dintre cele mai avansate și inovatoare sisteme de operare mobile.