Tehnologie

Tinder și-a propus să te păzească de „dubioși”. Funcția nouă care te-ar putea scăpa din situații periculoase când mergi la întâlnire

Găsirea unei potriviri pe aplicațiile de dating ca Tinder cere o abilitate subtilă, iar siguranța la o întâlnire poate fi la fel de provocatoare.

De obicei, utilizatorii preferă să-și împărtășească locația cu prieteni sau membri ai familiei de încredere înainte de astfel de interacțiuni, dar va trebui să faci asta manual.

Tinder ia atitudine

Se pare că cele mai bune aplicații de dating iau notă, însă, pentru că Tinder tocmai a anunțat o nouă opțiune în aplicație pentru a-ți împărtăși planurile de întâlnire direct din aplicație, cu efort minim.

Siguranța utilizatorului este fundamentală în aplicațiile de dating, unde implicarea virtuală cu oameni poate traduce în conexiuni în lumea reală.

Pentru a-și proteja utilizatorii, Tinder tocmai a anunțat o nouă funcționalitate numită Share My Date, care permite transmiterea tuturor informațiilor critice despre locație și contacte cu doar câteva atingeri, înainte să te duci la acea întâlnire.

Cum funcționează

Când folosești funcția Share My Date pe Tinder, aplicația generează un link detaliind numele și fotografia persoanei cu care ai făcut match, locația planificată pentru întâlnire și data și ora programate.

Planurile sunt întotdeauna supuse schimbărilor, iar tu poți edita întotdeauna informațiile partajate. Link-urile sunt disponibile pentru evenimente planificate până la 30 de zile înainte, și poți chiar atașa o notă evenimentului.

Apoi, poți partaja link-ul cu oricine ai încredere sau ar putea ajuta în cazul unor situații neplăcute. TechCrunch a scris, spre exemplu, că link-ul este accesibil chiar și dacă nu ai un cont pe platformă, dezvăluind numele, vârsta, fotografiile și locația persoanei cu care contactul tău a făcut match.

Cu un cont Tinder, poți vedea profilul complet al persoanei, dar nu poți interacționa cu acesta sau trimite mesaje utilizatorului. Utilizatorii nu sunt limitați în numărul de întâlniri pe care le pot programa și partaja.

Funcția nu va fi disponibilă imediat, dar Tinder intenționează să o ofere utilizatorilor din SUA, Regatul Unit, Australia, Canada, Singapore, India, Irlanda, Germania, Franța, Spania, Japonia, Elveția, Olanda, Italia, Brazilia, Mexic, Coreea, Vietnam și Thailanda. Poate, pe viitor, și la noi.